SEO

Ücretsiz E-Ticaret Yazılımları

Ücretsiz e-ticaret yazılımları sayesinde ürün kategorileri, alışveriş sepeti, ödeme seçeneği gibi özellikleri bulunan internet sitelerine sahip olabilirsiniz. Her ne kadar açık kaynaklı e-ticaret yazılımları ücretsiz olsa da tam teşekküllü bir e-ticaret sitesini hiç para harcamadan oluşturmak hayalden öteye gitmeyecektir. E-ticaret platformuna para ödemeyecek olsanız bile alan adı, hosting ve SSL sertifikası gibi şeylere bir miktar para ödemeniz gerekecektir. Ek olarak premium tema ve uzantılar için para harcama durumu söz konusu olabilir. 

E-ticaret yazılımları sayesinde kullanıcı deneyimi ve envanter kontrolü gibi konularda fark yaratacaktır. Bu sebepten ötürü popüler ücretsiz e-ticaret yazılımları arasında olan WooCommerce, Magento ve OpenCart hakkında bilgi sahibi olmanız sizin için faydalı olacaktır. 

WooCommerce Ücretsiz E-Ticaret Eklentisi

En popüler açık kaynaklı e-ticaret platformlarından biri olan WooCommerce, yaklaşık 20 milyon kez indirilmesi ile her geçen gün kullanıcı sayısını artırmayı başarıyor. Aslında bakıldığı zaman tek başına bir içerik yönetim sistemi olarak karşımıza çıkmıyor. WordPress’in popüler olması sayesinde güçlenen WooCommerce, kullanıcılarına sayısız kolaylık sunması ile dikkat çekiyor. 

Bir WordPress sitesini e-ticaret mağazası dönüştürmek için WooCommerce kullanabilirsiniz. Sitenizin tasarımı ve uzantıları için birçok seçenek arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Başarılı bir e-ticaret sitesi sahibi olmak istiyorsanız WooCommerce size bunu vaat ediyor. Marka değerinizi doğru bir şekilde yansıtma potansiyeline sahip olan WooCommerce, tercih edebileceğiniz en iyi araçlar arasında bulunmaktadır. 

Magento Ücretsiz E-Ticaret Yazılımı

e-ticaret yazılımları ne işe yarar
Bedava E-Ticaret Yazılımları

Magento, Adobe’nin sahip olduğu açık kaynaklı e-ticaret platformudur ve tamamen e-ticaret odaklı bir yazılımdır. Bu yönü ile WooCommerce’den daha iyi bir potansiyele sahiptir diyebiliriz. Ford, Samsung, Coca-Cola ve nike gibi tanınmış markaların tercihi olan Magento, küçük-orta-büyük e-ticaret siteleri için doğru bir seçenek olacaktır. 

Çoklu mağaza ve birçok dil desteği sunan Magento, sunduğu birçok özelliği ile binlerce kişinin tercihi oluyor. 

OpenCart Ücretsiz E-Ticaret Yazılımı

OpenCart, açık kaynaklı ve PHP tabanlı olması ile birçok kişi tarafından kullanılıyor. OpenCart sayesinde birden çok mağazayı tek kontrol merkezinden yönetebilir ve bu sayede birçok ürünü farklı mağazalarda farklı fiyatlar ile müşterilerinize ulaştırabilirsiniz. Yaklaşık 20 bin uzantı ve temaya sahip olan OpenCart, 30’a yakın ödeme yöntemi ve 10’a yakın nakliye yöntemi ile e-ticaret sitesi sahip olmak isteyenlere iyi bir deneyim sunuyor. 

OpenCart nedir öğrenmek için: OpenCart Nedir?

Açık kaynaklı sürümleri ücreti sürümlerde bulunan bazı özellikleri kullanıcıları ile buluşturmasa da mevcut olarak sahip oldukları özellikler ile e-ticaret sitesi kurmak isteyenlere eşsiz bir deneyim sunuyor. Bu yazımızda sizler için ücretsiz e-ticaret yazılımları olan WooCommerce, Magento, ve OpenCart hakkında bilgi vermeye çalıştık. Umarız sizler için yararlı ve bilgi verici bir içerik olmuştur. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu