Mobil Uygulama

Google Play’in Sevilen 2019 Uygulamalarını İncelemeye Devam Ediyoruz

Google Play’in hem kendi seçtiği uygulamalar hem de en beğenilenlerinden kişisel gelişim kategorisini incelemiştik. Şimdi Yılın Uygulaması Ablo nedir? Ve yılın en eğlenceli uygulamaları hangileri seçilmiş onlara bakıyoruz.Bir de tabii yılın en iyi oyunu. Hala bu uygulamaları duymamış olabilirsiniz. Beğendiklerinizi yükleyip hayatınıza katabilirsiniz.

21 Buttons: Moda Sosyal Ağı ve Alışveriş Sitesi, Tüket, Yine Tüket Daha İyi Tüket…

21 Buttons

21 Buttons, yeni ve keyifli bir alışveriş yapma şekli sunuyor. Alışveriş yapmayı bir konsept yaratmak olarak gören, tarzını yansıtmasını istediğiniz ama bulamadığınız parçaları buradan bulabilirsiniz. Takip ettiğiniz fenomenlerin giydiklerini bulmakta zorlanıyorsanız fotoğrafın üzerine tıklayıp, nerede satıldığını görebilir hatta satın alabilirsiniz.

Ablo: Dünyanın Her Yerinden Yeni Arkadaşlar Edinin. Evden Çıkmadan Dünya İle Network Kurmak

ablo

Elimizde tuttuğumuz telefonla artık dünyayı gezmeden de istediğimiz insanla sosyalleşebiliriz. Hatta belki gezsek daha zor olurdu. Bir Fransız ya da İngilizle anlaşmak. Ablo uygulaması sınırları aşıyor. Tüm cihazlar için ücretsiz, ilginç bir uygulama. Dünyanın her yerinden istediğiniz biri ile tanışıp kendi dilinizde konuşabilme olanağı sağlıyor. Bu kategori dışında da yılın en iyi uygulaması seçildi. 

Concepts – Sketch, Dizayn

concepts

İş için kullanılabilecek profesyonel bir çizim uygulaması. Tabletten resim yapmayı seviyorsanız veya tablo hazırlamak, storyboard hazırlama, karalama yapmak gibi, consept oluşturmak ve bunları rengârenk bir biçimde yapmak istiyorsanız bu uygulama android için en iyisi. 

Enlight Pixaloop, Anılarını Hareketlendir

enlight pixaloop

Fotoğraflarınızı hareketli animasyonlara çeviren en iyi uygulama Enlight Pixaloop. Instagramda ilgi çekici paylaşımlar yaparak takipçilerinizi etkileyebilirsiniz.  Basit bir şekilde ve de ücretsiz olarak uygulamayı kullanabilirsiniz.

Video Düzenleyici – Tik Tok efekt

Fotoğtaf ve video düzenleme artık birçok kişinin en büyük eğlencesi. Filtreler, efektler, gifler yapmak oldukça keyifli. Bunun için bir ton uygulama çıktı ancak bu uygulama kullanım kolaylığının yanında hem video hem de fotoğraflarla oynamaya olanak sağlıyor. Kesip, birleştirip, istediğiniz gibi kurgulayabilir son çıkan efektlerle anılarınızı daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Bonus: Yılın En İyi Oyunu

Call of Duty: Mobile

call of duty mobile

Birinci şahış nişansı oyunu, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve ilk olarak 2003’te piyasaya sürülen bir aksiyon oyunu Call Of Duty. 2003’ten beri seri halinde devam etmiştir. Çok sevilen Call of Duty, mobile henüz bu yıl giriş yaptı. Mobilde de en çok sevilen oldu. Gerçekçi grafikleri ve oyun modları ile diğer mobili yapılan oyunlara göre kendini fark ettiriyor. Rakipleri PubG ve Fortnite’ı da bu özellikleri ile geçerek yılın en iyi oyunu oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu