Mobil Uygulama

Google Play’in Seçtiği En Sevilen 2019 Uygulamalarını İnceliyoruz

Uygulamalar gün geçtikçe hayatımızda daha fazla şey ifade ediyor ve yeni uygulamalar keşfetmek istiyoruz. Hayatımızı kolaylaştıran, yeri geldiğinde eğlendiren ve öğreten milyonlarca uygulama arasından bizi motive edenleri çok seviyoruz ve hayatımıza alıyoruz. İlk olarak Apple benzeri bir şekilde 2019 yılının en çok tercih edilen Appstore oyunlarını açıklamıştı. Google Play ise 2019 yılının en çok tercih edilen uygulamalarını daha kapsamlı bir şekilde paylaştı. Denenmeye değer bu uygulamalardan kişisel gelişim kategorisinde olan en iyileri biz de sizlerle paylaşmak istedik. Devamı gelecek yazı serimize kişisel gelişim kategorisine göz atarak başlayalım.

2019 En Çok Tercih Edilen Kişisel Gelişim Uygulamaları

Peloton – Evde Spor

Bu uygulama ile istediğiniz alanı bir fitness salonuna dönüştürebilirsiniz. İsterseniz canlı derslere de katılabilir ve otuz günlük bir program oluşturabilirsiniz.  Peloton; meditasyon, yoga, bisiklet gibi hem iç mekanda hem de dışarıda yapabileceğiniz bir çok türde destek sağlıyor. Forbes Magazine tarafından “Antrenman dünyasının Netflix’i” olarak adlandırılmış. Dünya genelinde birçok insanın kullandığı Peloton’un bu kadar fazla insan tarafından sevilmesini nedeni ise her spor zevkine hitap edebiliyor olması. 2020 yılı için hedeflerinizde spor yapmak varsa eğer, bir spor salonuna yazılmadan önce Peloton uygulamasını incelemelisiniz 

Scripts by Drops – Dil Geliştirme

Kafa dağıtmak için takıldığınız mobil oyunlar yerine vaktinizi dilinizi geliştirerek yada yeni bir dil öğrenerek geçirmeye ne dersiniz? Scripts by Drops, harika bir dil öğrenme uygulaması. En etkili öğretme yöntemlerinden biri olan yazmayı kullanıyor ve tabi ki motivasyonu artırmak için süre sınırı var. Bağımlılık yapabilir dikkat edin. Scripts by Dropsuygulamasını kullandıkça resimler ve mini oyunlarla desteklendiği için yazarak öğrenmek çok eğlenceli bir hal almaya başlıyor. Sadece İngilizce değil birçok dil seçeneği de mevcut. Dil öğrenme konusunda sıkıntı yaşayanlar için özellikle tavsiye edilesi bir uygulama olmuş

Smarter – Beyin jimnastiği & Mantık oyunları

Hem eğleneyim hem de yeteneklerim gelişsin boşa vakit geçirmeyeyim diyenlere ithafen yapılmış beyninizi test edip zekanızı geliştirebileceğiniz, zihinsel gelişim adına en çok tercih edilen uygulama. Keyif aldığınız dokuz farklı kategoriden birini seçip hemen başlayabilirsiniz. Zihin oyunlarını sevenlere, zihni boşaltmak için mükemmel bir alternatif.   

Wisdo – Psikolojik Destek

Kendinizde olduğunu fark ettiğiniz, değiştirmek istediğiniz ancak değiştiremediğiniz bir huyunuz var mı? Peki bu davranış biçiminizi Google Play mobil uygulaması ile değiştirebileceğinizi biliyor musunuz? Wisdo, oldukça ilginç bir rehberlik uygulaması. İçinden çıkamadığınız nasıl bir probleminiz var? Öfke kontrolü mü yaşıyorsunuz , şizofreni, ırkçılık, uyku veya herhangi başka bir şey. Bu konularda başka insanların deneyimlerinden yararlanarak hayatınızı güzelleştirmek için böyle bir yol deneyebilirsiniz. 

Yoga for Beginners 

Kaygıları azaltan yogaya başlamaya karar verip nereden başlayacağın bilemeyenler için güzel bir alternatif. Yoga for Beginners, eğer ev rahatlığında yogaya başlamak ve denemek niyetindeyseniz  güzel bir başlangıç olabilir. Bu arada uygulama size başlangıç için ideal olan üç farklı yoga türünü öneriyor bunların arasından seçim yapmadan önce kendinize uygun olanı araştırarak bulmanızı da tavsiye ederiz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu