Mobil Uygulama

Pokemon Go Çılgınlığı

Henüz ülkemizde resmi olarak yayınlanmamış olsa da dünyayı kasıp kavuran Pokemon Go, Türkiye’de de son bir haftadır tüm oyun tutkunlarının yeni trendi haline geldi,  hatta Nintendo’nun hisselerini %30 arttırdı!

1990’lı ve 2000’li yılların popüler çizgi filmi Pokemon hayranları artık iş güç sahibi bireyler haline geldi, ancak Pokemon hayranlığı hiç azalmadı! Bunu fırsat bilen Nintendo geçtiğimiz Eylül ayında Pokemon Go oyununu duyurmuştu. Oyun resmi olarak geçtiğimiz hafta yayınlandı! IOS ve Android telefonlar için hazırlanan bir mobil oyun olan Pokemon Go, sıradan oyunlardan biraz farklı olarak sanal gerçeklik deneyimini sunuyor. Yani milyonlarca Pokemon hayranı tek bir yerde buluşarak online bir platform oluşturuyor, kullanıcılar sokaklarda pokemon avına çıkarak, pokemonları toplayıp kapıştırabiliyor! Siz de bu deneyimi bizzat oyunun içinde yaşayabiliyorsunuz!

Oyunu yükleyip sokaklarda karış karış pokemon avına çıkmak isteyen IOS kullanıcıları oyunu bir süre ülke değiştirerek, Android kullanıcıları ise APK ile indirebilir!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu