Mobil Uygulama

WhatsApp hikayeler geliyor!


Facebook, Hikayeler özelliğini sahibi olduğu tüm platformlara genişletmek niyetinde gibi gözüküyor. Şimdi de sırada popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp var artık WhatsApp hikayeler geliyor!

Snapchat ile popülerleşen ve daha sonra Instagram, Facebook gibi platformlara da gelen Hikayeler (Stories) özelliğinin çok yakında mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta da yer bulacağı söyleniyor.

WhatsApp ile hikayenizi paylaşın!

Facebook hem kendisi hem de sahibi olduğu Instagram’da kullanıcılarına hikayeler özelliğini sunduktan sonra, bunu WhatsApp hikayeler için denemesi tabii ki aslında sürpriz sayılmaz. Her ne kadar popüler mesajlaşma uygulaması için bu özellik kulağa biraz tuhaf gelse de neden olmasın dedirtiyor.

iOS için WhatsApp betasında keşfedildiği belirtilen hikayeler özelliğinin yeni final sürümde yer alıp almayacağı şu an için bilinmiyor. Konuyla ilgili olabilecekler arasında, kullanıcılara WhatsApp ile Instagram veya Facebook hesaplarını bağlama desteğinin sunulabileceği veya sadece WhatsApp’a özel hikaye oluşturma desteğinin sağlanabileceği bulunuyor.

İlerleyen zamanlarda Watsapp ne gibi özellikler gelir bilinmez ama Watsapp sürekli kendini geliştirdiği kesin en kısa zamanda yeni güncellemeler gelineceği bilinir.Watsapp son zamanlarda popülerliğini arttırmış durumda

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu