Mobil Uygulama

Google Play Store’da “Haftanın Ücretsiz Uygulaması”

Ücretsiz şeyleri kim sevmez ki? Özellikle mobil uygulama dünyasında; ücretsiz uygulamalar ve hatta ücretsiz popüler uygulamalar arasında bile güçlü bir çekişme var. Google Play Store’da pek çok sayıda ücretsiz mobil uygulama ve oyun bulunmaktadır. Bunların yanında ücretli olarak hizmete sunulan uygulamalar için de yeni bir bölüm açıldı. Google’ın Play Store’da yeni açtığı bölümle, ücretli olan uygulamalardan her hafta bir tanesi ücretsiz olarak indirilebilecek.

Açılan bu yeni bölüm aslında tam olarak yeni bir fikir değil. Apple’ın App Store’larda sunduğu bu hizmeti Google’da geçen sene denemişti. Sadık kalınamayan bu bölüm kaldırılmıştı ancak tekrar kullanıma sunuldu. Geçen hafta uygulamaya konan “Haftanın Ücretsiz Uygulaması” bölümü sessiz sedasız eklentiye alındığı için kimse tarafından farkedilmedi.

haftanın ücretsiz uygulaması play store

Haftanın Ücretsiz Uygulaması” adı verilen bölüme şu an sadece Amerika’da yaşayan kullanıcılar erişim sağlayabiliyor. Bu haftanın ücretsiz uygulaması olarak sunulan “Card Wars – Adventure Time” oyunu aslında 2,99 dolar olarak ücretlendiriliyor. Bu oyun sadece 5 gün ücretsiz olarak indirilebilecek. Sonrasında eski ücretine geri dönecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu