SEO

En İyi WordPress Pop-up Eklentileri

Pop-up eklentileri sayesinde sitenizde bulunan indirim, promosyon ve yeni ürün gibi duyuruları yapabileceğiniz bilgilendirme formlarıdır. Bu eklentilerin popüler olmasının temel sebebi, email marketing olarak bilinen ve mail yolu ile düzenli hatırlatmalar sayesinde ziyaretçi trafiğini artırmayı hedefleyen pazarlama yöntemini kullanmaktır. Ek olarak bir internet sitesine gelen kullanıcıların sadece %30’luk bir kısmın siteye geri döndüğü bilindiği için internet sitelerinin e-mail adresi toplaması için pop-up eklentiler en çok kullanılan WordPress eklentileri arasında bulunmaktadır. Biz de bu yazımızda sizler için en iyi WordPress Pop-up eklentileri hakkında bilgi vermeye çalışacağız. 

OptinMonster Pop-up Eklentisi

OptinMonster Pop-up eklentisi sayesinde sitenizi ziyaret eden kullanıcıların sitenizde bulunduğu süreye, etkileşimlere, ilgi alanlarına ve konumlarına göre düzenleme yapabilirsiniz. Pinterest ve McAfee gibi 100 binlerce sitenin tercihi olan olan bu eklenti, mail listesini genişletmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Exit Intent teknolojisinin öncüsü olan OptinMonster, kullanıcıların siteden çıkmak üzere olduklarını anlayan ve hatırlatma yapabilen bir eklentidir. 

WordPress ve Joomla gibi platformlarda da kullanabileceğiniz bu eklenti sayesinde akıllı telefonlar ile uyumlu çalışan pop-up hazırlayabilirsiniz. Sitenizi yavaşlatmayan ve sürükle bırak özelliğini bünyesinde bulunduran OptinMonster hazır onlarca şablonu ile birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. 

Bloom Pop-up Eklentisi

Sitenizi ziyaret eden herhangi bir kullanıcı bir yazının veya sayfanın altına ulaştığında, satın alma işlemi bittiğinde, yorum yaptığında, sitede bir süre zaman geçirdiğinde veya uzun zamandır aktiflik göstermediğinde otomatik olarak açılan pencereler oluşturmanıza imkan sağlamaktadır. Kullanmak istediğiniz görseli açılır penceredeki içeriğin istediğiniz yerine koyabilirsiniz. Onlarca hazır şablonu bulunan Bloom, gerek küçük ekranlı telefonlara gerekse yüksek çözünürlüğe sahip ekranlara uyumlu pop-up hazırlama imkanı sunması ile birçok kişi tarafından beğenilmektedir. 

Popups Pop-up Eklentisi

pop-up eklentileri ne işe yarar
WordPress Pop-up Eklentileri

Ücretsiz bir eklenti olan Popups, sitenize gelen herhangi bir kullanıcının kaçıncı saniyede sayfanın neresine geldiğini veya kaçıncı pixelde pop-up göstereceğinize dair birçok seçenek sunan bir eklentidir. Hazırladığınız her pop-up için renk, yazı tipi ve arka plan gibi özellikleri değiştirebilir ve ziyaret sayısı gibi parametrelere göre filtreleme yapabilirsiniz. 

 WPForms, MailChimp, Jetpack gibi popüler WordPress eklentilerle uyumlu olan Popups, beğeni ve üyelik formu gibi pop-upları 5 farklı alana yerleştirmenize olanak sağlamaktadır. Ücretli versiyonda hangi pop-up sizin için daha faydalı, A/B testing, ve animasyon efektleri gibi özellikler sunuyor ve en çok tercih edilen eklentilerden biri olmayı başarıyor. 

Popup Builder Pop-up Eklentisi

Binlerce kullanıcısı olan Pop-up Builder, birkaç dakika içerisinde pop-up oluşturmanıza imkan veren kullanımı oldukça basit bir eklentidir. WPML uyumu ile istediğiniz dilde pop-up yayınlayabilirsiniz. Exit Intent ve pop-uplarda PDF dosyaları gösterebilme özelliği sayesinde kullanıcılar sitenizden ayrılmadan görmelerini istediğiniz güncel bilgiyi onlara gösterebilirsiniz. 

Telefon veya bilgisayardan ziyaretlere göre pop-up hazırlayabileceğiniz bir eklenti olan Pop-up Builder, YouTube, Vimeo ve DailyMotion platformlarından video eklemenize de imkan sağlamaktadır. 

En iyi WordPress Slider eklentileri hakkında bilgi almak için: En İyi WordPress Slider Eklentileri

Thrive Leads Pop-up Eklentisi

Binlerce kullanıcı olan ve ihtiyacınız olan her türlü pop-up tasarımını bünyesinde bulunduran Thrive Leads, ek olarak sürükle bırak özelliği ve 20’den fazla animasyon içeren bir eklenti olarak karşımıza çıkıyor. A/B testing ve kullanıcıların tıkladığı gönderi-kategori gibi parametrelere göre uygun pop-up gösterebilmenizi sağlamaktadır. Ayrıca bu eklenti sayesinde ekranın üst kısmına pop-up sabitleyebilir ve kullanıcılarınızın dikkatini çekmeyi başarabilirsiniz.  

Bu yazımızda siz değerli okuyucularımız için en iyi WordPress Pop-up eklentileri hakkında bilgi vermeye çalıştık. Umarız sizler için yararlı ve bilgi verici bir içerik olmuştur. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu