SEO

En İyi WordPress Slider Eklentileri

İnternet sitenizde ziyaretçileriniz için hazırladığınız içerikler arttıkça anasayfada hangilerine yer vereceğinize karar verme aşamasında zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden slider veya manşet dediğimiz seçenekler ile birçok görsel veya videonun belirlediğiniz alanda kendi içerisinde geçiş yapması size yardımcı olacaktır. Web sitenizde bulunan popüler yazılar, çok satan ürünler ve son fotoğrafları ziyaretçilerin görebileceği bir slider da sergilemeniz onları etkileyebilir ve sitenizde daha fazla zaman geçirmelerine yol açabilir. Bu yazımızda siz değerli okuyucularımız için en iyi WordPress slider eklentileri hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Hazırsanız hemen başlayalım. 

En iyi WordPress LMS eklentileri hakkında bilgi almak için: En iyi WordPress LMS Eklentileri

Slider Revolution

Slider Revolution, en çok satan WordPress Slider eklentilerinden biridir. Ün kazanmasındaki ana nedenlerden birkaçından bahsetmek gerekirse kolay kullanılır olması ve kullanıcılarını cezbeden özellikleri bünyesinde bulundurmasıdır. 10 milyona yakın kullanıcı olan Slider Revolution aracılığıyla kolaylıkla yazı, link, fotoğraf veya video ekleyebilirsiniz. Günümüz dünyasında herkesin elinde olan akıllı telefonlar başta olmak üzere bilgisayarların ve tabletlerin ekranına uyumlu olan bu eklenti, onlarca hazır şablonu ile yıllardır kaliteli bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. 

Meta Slider

Meta Slider, SEO dostu görseller hazırlayabileceğiniz her türlü ekrana uyumlu olan bir eklentidir. Birçok Slider türüne yazı efektleri ve geçiş animasyonları ekleyebileceğiniz bir eklenti olan Meta Slider, Youtube ve ve Vimeo videolarını slider şeklinde sunmanızı sağlıyor. Ücretsiz bri sürümü de bulunan Meta Slider, Unsplash.com sitesindeki fotoğraflara erişim imkanı sunması ile birlikte birçok kullanıcısını memnun ediyor. 

Royal Slider

slider eklentileri
WordPress Slider Eklentileri

Günümüz dünyasında her tür cihazda çalışan Royal Slider, günümüz dünyasının verdiği teknoloji çerçevesinde maksimum hızda çalışmayı ve en iyi kullanıcı deneyimi için çalışmalarını sürdürmektedir. Sayfa hızının artmasına yardım eden lazy-loading, yani verilerin çağrıldıkça yüklenmesi seçeneğine sahip olan Royal Slider, SEO için optimize edilmiştir ve dokunmatık ekranlara uyumludur. 

Master Slider

100’e yakın hazır slider içeren Master Slider eklentisi, her ekranda çalışacak şekilde hazırlanmış birbirinden güzel özelliklere sahiptir. Animasyonlu katmanlar ile metinler, bağlantılar, görüntüler veya videoları yüklediğiniz her katmandan bağımsız olarak animasyon yükleyebilirsiniz. Ek olarak, Visual Composer site oluşturucusuna entegre olduğu için sürükle-bırak özelliği de kullanabiliyorsunuz. 

Layer Slider

SEO dostu bir eklenti olan Layer Slider, içeriği gönderilerden otomatik çeken ve sınırlı alanda maksimum bilgi vermeyi amaçlayan ayrıca birçok kullanıcı tarafından kullanılan bir eklentidir. Özelleştirme konusunda sınırı olmayan ve insanları etkileyen onlarca geçiş ve animasyon seçeneği sunan Layer Slider, bu özellikleri sayesinde birçok kişi tarafından seviliyor.

Smart Slider 3

Ücretsiz slider eklentilerinden biri olan Smart Slider 3,  Youtube, Facebook, Flickr, Instagram ve benzeri 40’tan fazla kaynaktan içerik aktarabileceğiniz bir eklentidir. Binlerce site tarafından kullanılan Smart Slider 3, sürükle-bırak özelliği ve onlarca hazır şablonu ile birçok internet sitesinin gözdesi konumundadır.

Bu yazımızda siz değerli okuyucularımız için en iyi WordPress Slider eklentileri hakkında bilgi vermeye çalıştık. Umarız sizler için yararlı ve bilgi verici bir içerik olmuştur. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu