Mobil Uygulama

Whatsapp Karanlık Mod Özelliğini Reklam Filmiyle Duyurdu

Whatsapp karanlık mod özelliği, uzun zamandır beklenen güncellemeler arasında ilk sıradaydı. Nihayet Whatsapp, büyük ilgi çeken ve takdir toplayan bir reklam filmi ile karanlık mod özelliğinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Whatsapp karanlık modu batarya kullanım süresi üzerinde büyük avantaj sağlayacak olsa da aslında bu güncellemenin en büyük getirisi, karanlık ortamlarda akıllı telefon kullanırken yaşanan göz yorgunluğu ve rahatsızlık hissinin engellenmesi olacak. Bütün akıllı telefon kullanıcılarının yaşadığı bu ortak problemi çeşitli açılardan yansıtan Whatsapp reklam filmi, karanlık mod özelliğine ne kadar ihtiyaç duyulduğunu ve bu açığın nihayet kapatılıyor olmasından duydukları mutluluğunu yansıtıyor. Bir klasik haline gelen The Sound of Silence şarkısının yeni bir versiyonunu dinlediğimiz reklam filmi, aldığı bütün övgüleri hak edecek kadar başarılı bir iş olmuş.

Whatsapp Karanlık Mod Nasıl Açılır?

Whatsapp karanlık mod özelliğini açmak istiyorsanız izleyeceğiniz yol oldukça basit. 

Android kullanıcısıysanız Whatsapp uygulaması üzerinden ayarlar bölümüne girmeniz ve ardından sohbetler sekmesine dokunarak koyu temayı seçmeniz yeterli. iOS kullanıcıları ise yine Whatsapp’ı açıp Ayarlar seçeneğine tıkladıktan sonra açılan Ekran ve Parlaklık sekmesinden koyu moda ulaşabilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu