Mobil Uygulama

iOS’a Periscope Güncellemesi Geldi

Henüz 4 aylık olmasına rağmen çok hızlı bir yükseliş ve popülarite kazanan Periscope’ta yayın yapmaya başlayan kişilerin sayısı sürekli artıyor. Son rakamlara göre, tüm Periscope kullanıcılarının 1 günde izlediği canlı yayın süresinin toplamı 25 yıla eşit. Evet, yanlış okumadınız bir günde 25 yıl uzunluğunda canlı yayın izleniyor.

periscope-logo

Periscope kullanıcılarının sayısı bu kadar artmışken, eğer siz de ilk üye olduğunuzda tüm adres defterinizdekileri takibe aldıysanız, şu anda Periscope bildirimlerinden ilallah demeye başlamışsınızdır.

Sonunda iPhone kullanıcıları için çözüm geldi.Şimdiye kadar uygulama ayarlarından tüm bildirimleri kapatılıp açılıyordu. Uygulamanın son güncellemesi ile iPhone kullanıcıları artık takip ettikleri kişiler için özel olarak bildirim kapatma şansına sahipler.

Bir kişinin bildirimlerini sessize aldığınızda, o kişinin yayınlarını yine de görebileceksiniz. Sadece canlı yayın yaparken bildirim gelmeyecek.

1-nikecGBT63ZVEG1ivGmTJA

Bu güncelleme şimdilik sadece iPhone’da ama yakında Android’e de gelecek.

Cihazlar Arası Geçiş

Periscope’un  Apple kullanıcılarına yaptığı güzellikler bu kadarla kalmıyor. Telefonunuzdan islediğiniz canlı yayını, masaüstü bilgisayarınıza aktarmak ya da bilgisayardan izlerken telefon ekranına aktarmak ister misiniz? Bunun için her iki cihazın da iOS8+ ya da OS X işletim sistemine sahip olması, her ikisinin de Bluetooth bağlantısının açık olması ve her iki cihazda da aynı Periscope hesabıyla oturum açılmış olması yeterli.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu