Sosyal Medya

WhatsApp, Herkesten Sil Özelliğinin Süresini Uzatıyor

WABetaInfo‘ya göre WhatsApp, gönderilen mesajın silinebilme özelliğinin 1 saatin biraz üzerinde olan mesaj silme süresini 13 saatin üzerine çıkaracak.

Herkesten Sil özelliği ilk yayınlandığında 7 dakikaya yakın bir süre içinde geçerli oluyordu. Eğer bu süreyi geçirirseniz, mesajları herkesten silmeniz mümkün olmuyordu. Özellik faydalı olsa da sürenin çok sınırlı olması kullanıcıları memnun etmemişti.

Çok geçmeden yeni bir güncelleme daha yayınlayan WhatsApp, Herkesten Sil özelliği için süreyi 4096 saniye, yani 1 saat 8 dakika 16 saniyeye çıkarmıştı. Böylece gönderdiğiniz bir mesajı tüm alıcılardan silmek için 1 saatin üzerinde bir vaktiniz oluyordu.

WhatsApp, Herkesten Sil Özelliğinin Süresini Uzatıyor

Şimdiyse Whatsapp, 1 saatin üzerindeki Herkesten Sil özelliğinin süresini 13 saat 8 dakika ve 16 saniye çıkaracak gibi görünüyor.

Kullanıcıların sohbet ederken yanlışlıkla gönderdiği veya gönderdikten sonra pişman olduğu mesajlar için hayati bir öneme sahip olan bu uygulama, şimdi de gece atılan pişmanlık dolu mesajları sabah silme şansı tanıyacak demek oluyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu