Sosyal Medya

Tango Hesap Silme

Tango; ücretsiz olarak sesli ve görüntülü aramalar yapmanızı sağlar. Ayrıca ücretsiz metin mesajları gönderebilir, fotoğraf, video ve durum paylaşımı yapabilirsiniz. Tango sayesinde yakınınızdaki kişileri görebilir ve arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Günümüzde 300 milyondan fazla kullanıcısı olan Tango, dünyanın farklı yerlerindeki insanlarla iletişim kurmanızı sağlar. Belli nedenlerden ötürü Tango hesabınızı kapatmak isteyebilirsiniz. Bunun için uygulamayı silerim diyorsanız yanılmış olduğunuzu söylemek isteriz. Çünkü uygulamayı kaldırmak hesabınızın silindiği anlamını taşımıyor. Tango hesap silme işlemi için yapmanız gereken bazı işlemler vardır.

Tango Hesabı Nasıl Kapatılır?

Tango hesap silme işlemi için doldurmanız gereken bir form vardır. Bu forma ulaşmak için yazının bitiminde size bir link vereceğiz. Linke tıkladığınız durumda formu doldurmaya başlayabilirsiniz.

  1. Öncelikle aşağıdaki linke tıklayınız.
  2. Açılacak sayfada “Phone Number” sekmesine telefon numaranızı giriniz. Telefon numaranızı girerken ülke kodunuzu da girmek zorundasınız. Yani telefon numaranızı şu yapıda giriniz; “+90 0554 5554433”
  3. Daha sonra “Full Name” sekmesine isminizi ve soyisminizi giriniz.
  4. Ardından Email Address sekmesine üye olurken kullandığınız adresi giriniz. Ancak bu bilgiyi girme zorunluluğunuz yoktur.
  5. “Country” sekmesinden Türkiye’yi bulunuz ve seçiniz.
  6. Ardından “Tango’yu neden terk ediyorsunuz” sorusuna aşağıdaki cevaplardan size uygun olanı vermelisiniz. Bu cevaplar şöyledir;
    • Tango kullanmak çok zor
    • Bilinmeyen insanlardan çok fazla arkadaş isteği geldi
    • Tango’da konuşacak kadar insan yok
    • Uygunsuz veya küfürlü kullanıcılar ile karşılaştım
    • Tango’dan çok fazla bildirim geldi
    • Zayıf ses/video kalitesi
    • Telefonda yer yok
    • Eski hesap geçmişini silme ve yeni bir Tango hesabı oluşturmak için
  7. Daha sonra “Tango’yu ne için kullandın” sorusuna cevap veriniz. Bu cevaplar;
    • Yeni insanlarla tanışmak
    • Oyun oynamak
    • Arkadaşlar/ailelerle konuşmak
  8. Ardından cinsiyetinizi seçiniz. Erkekseniz “Male”, kadınsanız “Female”e tıklayınız.
  9. Son soru olarak “bu hesap silindikten sonra hangi uygulamaları kullanacaksınız”ı yanıtlayınız.
  10. “Gönder” butonuna tıklayınız ve Tango hesap silme işlemini tamamlayınız.

Formu gönderdikten sonra yönlendirildiğiniz ekranda 72 saat içinde hesabınızın tamamen kapatılacağı bilgisine ulaşacaksınız. 72 saat sonunda Tango’da kimse tarafından bulunamayacak ve arkadaşlarınız sizi göremeyecek. Ayrıca bu formu doldururken girdiğiniz bilgilerin Tango’ya kayıt olurken verdiğiniz bilgilerle aynı olduğundan emin olunuz. Bu formu sadece bir kez gönderiniz. Silme talepleri otomatik olarak işlendiğinden desteğe başvurmanızı gerektirecek bir konu olmayacaktır. Bunların yanında daha fazla bilgi almak için Tango sizinle iletişim kurabilir.

Tango Hesap Silme Formu İçin TIKLAYINIZ!

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Başa dön tuşu