Teknoloji

AutoSaver İle Verileriniz Otomatik Kaydedilecek

Ücretsiz bir araç olan AutoSaver ile herhangi bir Windows uygulamasını otomotik olarak kaydetme şansına sahipsiniz. Herhangi bir işlem sırasında uygulamayı kaydetmeden kapatabilir ya da bilgisayarınızın çökmesi gibi bir durumla karşılaştığınızda verilerinizi kaybedebilirsiniz. Bu tür sorunların önüne geçebilmek amacıyla Otomatik Koruma uygulamasını indirebilirsiniz. Bu uygulama; 21 KB’den küçük, ücretsiz bir uygulamadır.

Sürekli Ctrl + S tuşuna basmaktan sıkıldıysanız bu uygulamayı mutlaka kullanmalısınız. Aracı indirdikten sonra sıkıştırılmış klasöründen çalıştırın. Sistem üzerinde disket gibi bir simge görünür. Tercihler iletişim kutusunu getirmek için simgeyi tıklayın. Otomatik kaydetme aralığını ayarlamak için kaydırıcıyı sürükleyin. Bu araç, Windows başlatıldığında çalışmaya başlayacaktır.

Otomatik Kaydetme‘yi seçtiğiniz uygulamalarda çalıştırabilirsiniz ya da belirli programları kullanırken alternatif olarak devre dışı bırakabilirsiniz. Maksimum koruma için, Windows başladığında başlatma seçeneğiyle kullanabilirsiniz.

Tek engelleyici, uygulamaları devre dışı listesine manuel olarak eklemeniz gerektiğidir. Devre dışı listesini daha farklı bir şekilde seçmek daha iyi olabilirdi ancak bunun dışında herhangi bir zorluğu bulunmadığı için bilgisayarda saatlerce çalışan kişiler için büyük kolaylık sağlar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu