Teknoloji

Video İndirme Programları

Video denince ilk akla gelen; YouTube, Vimeo, DailyMotion gibi web siteleridir. Bu web siteleri üzerinden video izlemek istiyorsanız bir internet bağlantısına ihtiyacınız vardır. Fakat her zaman internet bağlantınız olmayabilir ve videoları izlemeyi çok isteyebilirsiniz. Artık internet bağlantınız olduğu sırada videoları kaydedip, daha sonra izleme şansına sahipsiniz. Video kaydedebilmeniz için video indirme programlarının bir listesini hazırladık. Ancak video indirme programlarını kullanırken telif hakkı olan videolara dikkat etmeniz gerekmektedir.

En İyi Video İndirme Programları Nelerdir?

Any Video Converter

En iyi video indirme programlarından biri olan Any Video Converter, görüntü kalitesi yüksek video dosyalarını destekleme ve hızlı dönüştürme yapabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca kullanımı oldukça kolaydır. AVI, MP4, WMV, MKV, 3GP, DVD, MP3 gibi video formatlarını desteklemektedir. Ayrıca bu programdan videoları kırpabilir, ekran oranını değiştirebilir, ses kalitesi ve formatını ayarlayabilirsiniz. Bu program sayesinde beğendiğiniz YouTube videolarını indirebilir, gerekli düzenlemeleri yapabilir ve kaydedebilirsiniz.

aTube Catcher

Popüler video sitelerinin hepsini destekleyen aTube Catcher, en iyi video indirme programları ndan biridir. 100’den fazla video sitesinden indirme yapabilir, indirdiğiniz videoları taşınabilir video oynatma cihazınıza ya da cep telefonunuza uygun bir hale dönüştürebilirsiniz. Mutlaka denenmesi gereken bir programdır.

Free YouTube Download

Free YouTube Download sayesinde YouTube’daki videoları, Windows ve Mac işletim sistemiyle çalışan cihazlara indirebilirsiniz. Ücretsiz olan bu program oldukça hızlı çözümler sunuyor. Ayrıca programda bulunan listeleme ve oynatma listesi özellikleriyle YouTube’a kaydettiğiniz listeleri toplu bir biçimde indirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra, abone olduğunuz kanallardaki tüm videoları bir bütün olarak indirme şansına sahipsiniz.

Ummy Video Downloader

YouTube’da bulunan videoları ve Mp3’leri indirebilmenizi sağlayan Ummy Video Downloader’ın kullanımı oldukça basittir ve tamamen ücretsizdir. YouTube’dan indirmek istediğiniz videonun URL’ini kopyalamalı ve programda bulunan bölüme yapıştırmalısınız. Karşınıza gelecek olan videonun sol alt kısmından indirme kalitesini seçebiliyorsunuz. Bunların ardından indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Clip Converter

En iyi video indirme programları ndan biri de Clip Converter’dir. Çünkü izlediğiniz videoları bilgisayarınıza indirmenizi ve daha sonra kullandığınız diğer cihazlarda kolayca, hiçbir bağlantı linkine gerek kalmadan izleyebilmenizi sağlar.

VideoGrabby

Video ya da müzik indirmek için kullanılabilecek olan VideoGrabby, kullanımı oldukça basit olan bir programdır. Programın web sitesine girdiğinizde indirme istediğiniz video bağlantısını kopyalayın ve indir butonuna tıklayın.

KeepVid

Vimeo, DailyMotion ve YouTube’da izlediğiniz videoları KeeyVid aracılığıyla indirebilirsiniz. Herhangi bir kurulum ihtiyacı olmayan bu programda, istediğiniz videonun linkini girerek indirme işlemini başlatabilirsiniz. Bu programda videoların formatı FLV ve Mp4 olacaktır.

Savefrom.net

Savefrom.net programını tarayıcınızdan çalıştırabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu program ile YouTube videolarınızı bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz. Bir Android uygulaması da bulunan Savefrom.net, resmi YouTube uygulaması üzerinden çalıştırılabiliyor. Uygulama olarak kullanacaksanız, uygulamayı yükledikten sonra YouTube uygulamasını açmalı ve indirmek istediğiniz videonun paylaşma seçeneklerine erişmelisiniz. Bu seçeneklerde Saveforum.net’i göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklayarak istediğiniz videoyu akıllı telefonunuza indirebiliyorsunuz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu