Mobil Uygulama

Apple, Yılın En İyi Uygulamalarını Açıkladı!

Apple, yılın en iyi uygulamalarını açıkladı. Her sene, geliştirici konferansı olan WWDC’de açıklanan yılın en iyi uygulamaları ve oyunları, bu yılda da sahiplerini buldu. Apple, Apple Design Awards kapsamınca en iyi tasarıma sahip oyunların ve uygulamaların kazananını açıkladı. macOS, iOS, watchOS ve tvOS’un uygulamalarının arasından seçilen en iyi tasarımların listesini hazırladık.

2017 En İyi Apple Uygulamaları Nelerdir?

Lake (iOS)

Göl üzerinde, özel olarak sunulan renklendirme kitaplarının canlı bir koleksiyonuyla baskı yapabileceğiniz bir uygulamadır. Boyama kitapları, tekrar tekrar renk alabileceğiniz 12 güzel çizim ve özel bir renk paletiyle birlikte geliyor. Apple Pencil ve 3D Touch desteğine sahip uygulama her yaştan insana hitap ediyor.

Fiyat: Ücretsiz

Bear (macOS – iOS)

Bear; not, düzyazı, kod ve taslak hazırlamak için güzel ve esnek bir yazı uygulamasıdır. Oldukça kullanışlı olan bu not alma uygulamasını macOS ve iOS işletim sistemli tüm cihazlarda kullanabilirsiniz.

Fiyat: Ücretsiz

Kitchen Stories (iOS – watchOS – tvOS)

Zengin yemek tarifi seçenekleriyle ve her hafta sunduğu yeni yemek tarifleriyle Kitchen Stories; pek çok farklı dil desteğiyle de kullanıcıların karşısında.

Fiyat: Ücretsiz

Things 3 (macOS – iOS – watchOS)

Verimlilik kategorisinde yer alan Things 3, başarılı bir not tutma ve planlama uygulamasıdır. Düşüncelerinizi toplayın, organize olun, zamanınızı planlayın ve işe koyulun.

Fiyat: 184,99 TL

Elk (iOS – watchOS)

Seyahatlerinizde para birimini dönüştürmenin en hızlı yoludur. Nerede olduğunuzu biliyor ve sizin için doğru para birimini otomatik olarak çeviriyor.

Fiyat: Ücretsiz

Enlight (iOS)

Pek çok özelliği, kullanımı kolay arayüzü ile fotoğraf ve videoların etkili bir biçimde değiştirilmesini sağlıyor. 121 farklı ülkede “En iyi ücretli uygulama” kategorisinin birincisi olan Enlight‘ı indirdikten sonra başka hiçbir fotoğraf düzenleme uygulaması kullanmayacaksınız.

Fiyat: 13,99 TL

Airmail 3 (iOS – macOS – watchOS)

Performans ve sezgisel iletişim ile tasarlanan Airmail 3; hızlı, modern ve kullanımı oldukça kolay bir E-Posta uygulamasıdır.

Fiyat: 34,99 TL

Blackbox

Şık ve kullanışlı yapısıyla iOS’un bağımlılık yapan bulmaca oyunlarından biridir.

Fiyat: Ücretsiz

Splitter Critters

Dünyayı parmağınızla hızlıca kaydırın ve sonra yaratıkları uzay gemilerine geri götürecek şekilde yeniden düzenleyin. Tehlike dolu ve yeni yollarla düşünmenizi sağlayacak yenilikçi, mekanik renkli gezegenleri Splitter Critters ile keşfedebilirsiniz.

Fiyat: 9,99 TL

Mushroom 11

Hikayesi, tasarımı ve zengin görselleri ile dikkat çeken Muhsroom 11, bağımlılık yapacak bir başka iOS oyunu.

Fiyat: 17,99 TL

Old Man’s Journey

Anılarının güzel bir manzarayla anlatıldığı yaşlı adamın hayat hikayelerini ortaya çıkarırken kendinizi görsel anlatımın içine sokun. Eğlenceli bulmacaları çözerken ve çevrenizdeki manzaralar şekillendikçe yaşlı adamın yolunu ilerletmek için keyifli ortamın tadını çıkarın.

Fiyat: 17,99 TL

Severed

Aile arayışındaki kabus dünyası yolculuğunda, tek silahlı savaşçı olan Sasha’yı kontrol edin ve oyunun tadını çıkarın.

Fiyat: 9,99 TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu