Mobil Uygulama

En İyi Mac Uygulamaları

Macintosh kısaca Mac, Apple markasının ürettiği kişisel bilgisayarlara verilen isimdir. Günümüzde pek çok kişinin tercih ettiği Mac bilgisayarlar, tıpkı iPhone akıllı telefonlarda olduğu gibi App Store uygulama marketi üzerinden uygulama indirebilme özelliğine sahiptir. Bu da akıllara en iyi Mac uygulamaları nelerdir sorusunu getirir. Bu sorunun cevabın aşağıdaki başlıktan ulaşabilirsiniz.

En İyi Mac Uygulamaları Nelerdir?

Ücretli ve ücretsiz en iyi Mac uygulamalarını listeledik.

1Password

MacBook’unuzda mutlaka bulunması gereken uygulamalardandır. Şifre yönetimi gerçekleştiren yazılımlardan olan 1Password bir tercih sebebi değil, zorunluluk olarak düşünülmelidir. Çünkü çevrimiçi güvenlik konusunda kendini kanıtlayan ve yeni güncellemeleri ile yenilikçi bir yapıya sahip olan uygulamalardan en iyisidir.

Fiyat: Ücretsiz

Pixelmator

“Mac’e Özgü” en iyi uygulamalardan biri de Pixelmator‘dur. Photoshop ile yapmak istediklerinizin büyük bir çoğunluğunu bu uygulama üzerinden yapabilirsiniz. Görüntüleri çizebilir, boyayabilir, göz kamaştırıcı efektler ekleyebilirsiniz. Kaydettiğiniz görselleri sosyal platformlarda paylaşabilir, e-posta yoluyla iletebilirsiniz.

Fiyat: 107,99 TL

Backblaze

Mac’inizde bulunan her şeyin otomatik olarak buluta depolanmasını sağlayan bir uygulamadır. Mac kullanıcılarının Backblaze‘e yedekledikleri tüm verilerin USB belleğe aktarılmasını sağlar.

Fiyat: 5 Dolar / Ay

Fantastical 2

iPhone uygulamalarının bazılarına Mac App Store’da rastlayabiliyoruz. Bunlardan biri olan Fantastical 2, Apple’ın kendi takvim uygulamasını geride bırakmış durumda. Muhteşem özelliklere sahip olan takvim yazılımı, doğal bir dil kullanarak kullanıcıları etkisi altına alıyor. Randevuları ve yapılacakları listesini de oldukça kolay hale getiriyor.

Fiyat: 184,99 TL

Transmission

Dizi, film ya da oyun indirmek için kullanabileceğiniz en iyi Mac uygulamalarından biri de Transmission‘dur. Başarılı bir arayüze sahip olan bu uygulama, gayet iyi bir hızda çalışıyor. Uygulamadan beklediğiniz her şeyi basit bir şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

Fiyat: Ücretsiz

Spark

En iyi Mac uygulamalarından biri de Spark‘tır. Bir e-posta uygulaması olan bu uygulama, gelen kutusuyla birlikte yaşayan herkesin zamandan tasarruf etmesini sağlar. Oldukça iyi özelliklere sahip olan bu uygulama aynı zamanda Touch Bar desteği de sağlar. Touch Bar desteğiyle, e-postalarınızı silebilir, arşivleyebilir ve yanıtlayabilirsiniz.

Fiyat: Ücretsiz

Drop

En iyi Mac uygulamalarından biri de Drop‘tur. Renk seçme uygulamalarından biri olan Drop, renk paletleri ile ilgilenen Mac kullanıcıları için oldukça iyi bir seçenektir. Touch Bar desteğine de kavuşan bu uygulama ile hızlıca tüm renklere erişebilirsiniz.

Fiyat: 13,99 TL

Polarr

Fotoğraf düzenlemenize yardımcı olan bir uygulamadır. Dünyanın en iyi fotoğrafçıları tarafından kullanılan Polarr, kendi filtrelerinizi oluşturmanıza, özelleştirmenize ve paylaşmanıza yarar.

Fiyat: 19,99 Dolar

Bear

Notlarınızı ve yazılarınızı hazırlayabilmeniz için oldukça iyi ve esnek bir uygulamadır. Oldukça zengin kişiselleştirme seçeneklerini içeren Bear, pek çok farklı özelliğe sahiptir. Sadece Mac bilgisayarlarda değil, iPhone ve iPad cihazlarda da kullanabileceğiniz Bear ile notlarınıza her an ulaşabilirsiniz.

Fiyat: Ücretsiz

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu