Teknoloji

Apple, Apple Müzik ve iCloud Aboneliklerini Sonlandırıyor

Apple, beklenmedik bazı teknik sorunlardan dolayı problem yaşıyor gibi görünüyor. Apple Music ve iCloud aboneliklerinin beklenmedik şekilde sonlandırıldığından şikayet etmek için çok sayıda kullanıcı Reddit ve Twitter‘a koştu.

Ani e-posta bildirimlerini tetikleyen şeyin ve iki sorunun birbirine bağlı olup olmadığı henüz belli değil ancak arızanın nispeten yaygın olduğu görülüyor. iCloud hesaplarıyla sorun yaşayan kullanıcıların çoğu 50GB veya 200GB planlarına abone olduklarını iddia ediyor.

Apple, şu anda Müzik hizmetinin özel Durum Sayfasında teknik sorunlarla karşılaştığını kabul ediyor ancak aynı şeyi iCloud için yapmıyor. Destek ekibi ayrıca Twitter’da bazı iCloud kesilme e-postalarının kimlik avı saldırıları olabileceğini söylüyor. Bununla birlikte, şaşırtıcı olan şey; pek çok kullanıcının alternatif iCloud depolama alanlarına geçemediği ve özellikle hizmeti hiç kullanamadığını ısrarla söylüyor olmasıdır.

Şirket konunun büyüklüğünü açıklamadı, ancak ABD, Brezilya ve Japonya’dan gelen şikayetlerin tüm dünyadaki kullanıcıları etkilediği görülüyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu