Teknoloji

Whatsapp Web’e Sesli ve Görüntülü Arama Geliyor!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, web sürümünü geliştirmeye devam ediyor. WhatsApp Web’in en büyük eksikliklerinden biri olan görüntülü görüşme özelliği, çok kısa bir süre içerisinde uygulamanın web sürümüne eklenecek.

WhatsApp geliştiricileri kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve daha fazla kişiye ulaşmak için yenilikler yapmaya devam ediyor. Özellikle koronovirüs salgınından sonra yeniliklerin yayınlanması daha hızlı hale geldi. Daha önce güncellemeler konusunda yavaş kaldığı için çokça eleştirilen WhatsApp, pandemiden sonra stratejilerini geliştirdi. Hem bu eleştiriler hem de koronavirüs pandemisi, WhatsApp’ın stratejisinde büyük değişikliklere neden oldu.

WhatsApp Web yakın zamanda kimseye fark ettirilmeden 2.2043.7 sürümüne yükseltildi. Ancak bu güncelleme WhatsApp’la ilgili yenilikleri paylaşan WA Beta Info sitesi tarafından fark edildi. Yeni sürümün kaynak kodlarında sesli ve görüntülü arama özelliğine ait kanıtlar olduğunu bildirdi. Şu an için aktif olmayan özelliğin önümüzdeki haftalar içinde kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu