Sosyal Medya

Tinder Loops ile Uygulamaya İlk Video Özelliği Geliyor!

Kısa ve sürekli olarak tekrarlanan GIF şeklindeki videolar, Vine ile hayatımıza girip ardından Instagram’ın çıkardığı Boomerang ile oldukça popüler hâle geldi. Tinder da video özelliği sunan uygulamalar kervanına katılmaya karar vermiş görünüyor. Tinder Loops adını taşıyan video özelliğini, Kanada ve İsveç’teki İOS kullanıcıları ile test etmeye başlamış durumda. Loops, platformun video tabanlı ilk özelliği olma niteliğini taşıyor.

Loops özelliği şimdilik yalnızca iOS kamerasıyla çekilen videoları ve Live Photos’u destekliyor. Boomerang’da olduğu gibi direkt uygulama içinde video çekmeye izin vermiyor. Uygulama üzerinde Loops özelliğini kullanmak için profilinize gitmeniz ve Medya Ekle tuşuna basarak bir video yüklemeniz gerekiyor. Telefonunuzun galerisinde var olan bir videoyu Tinder uygulamasına yükledikten sonra kullanmak istediğiniz 2 saniyelik kısmı seçerek ön izlemesini görebiliyorsunuz. Videolar, profilde yer alan fotoğrafların yanına eklenebiliyor. Tinder, Loops ile kullanıcıların profillerine 6 değil, 9 fotoğraf ya da video döngüsü eklemesine olanak tanıyor.

Tinder, özelliği test eden kullanıcılardan gelecek geri bildirimler sonucunda, Loops’un diğer ülkelerdeki kullanıcılara da sunulup sunulmaması konusunda karara varacağını ifade ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu