Sosyal Medya

Snapchat Hesabı Silme

Snapchat’teki özelliklerin Instagram’a gelmesiyle kullanım oranında düşüş yaşanmaya başlamıştır. Bu nedenle kullanıcılar Snapchat hesabı silme işlemini yapmak istemektedirler. Snapchat hesabı silme işleminin nasıl yapıldığını aşağıdaki başlıkta adım adım açıkladık.

Snapchat Hesabı Nasıl Silinir?

Snapchat hesabı silme için yapmanız gerekenler;

  1. Öncelikle aşağıda verdiğimiz ilgili linke tıklamanız gerekir.
  2. Karşınıza gelecek sayfada kullanıcı adınızı ve şifrenizi gerekli boşluklara girerek “Ben Robot Değilim” butonuna tıklamalısınız.
  3. Ardından “Giriş Yap” sekmesine tıklamalısınız. Böylelikle diğer sayfaya yönlendirileceksiniz.
  4. Yönlendirildiğiniz sayfada tekrar kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek “Devam” butonuna tıklamalısınız.
  5. Bu işlemlerden sonra Snapchat hesabı silme işlemini tamamlamış olacaksınız.

Hesabınız kısa bir süre sonra devre dışı bırakılacaktır. Eğer Snapchat’te doğrulamış olduğunuz bir E-Mail adresiniz varsa hesap dışı bırakıldığında bu adrese bir doğrulama maili gelecektir. Daha sonra da 30 gün içerisinde hesabınız tamamen silinecektir. Eğer bu 30 gün içerisinde geri dönmek isterseniz hesabınızı tekrar aktifleştirebilirsiniz. Hesabınızı aktifleştirmek için yapmanız gereken tek işlem; kullanıcı adı ve şifreyle Snapchat’e giriş yapmaktır.

Ancak 30 gün içerisinde hesabınızı aktifleştirmezseniz, hesabınız tamamen silinmiş olacak ve kullanıcı adınızı ve şifrenizi tekrar kullanamayacaksınız. Bu durumda Snapchat’e geri dönmek için yeniden üyelik oluşturmanız gerecektir. Yeniden üyelik oluştururken eski hesap adınızı kullanmanız mümkün olmayacaktır. Snapchat hesabınızı kapatırken tüm bu durumları göz önünde bulundurmanızı öneririz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu