Mobil Uygulama

Spotify’da Hikaye Özelliği

100 milyon civarında aktif kullanıcıya sahip, müzik veri paylaşımı ve podcast servisi olan Spotify uygulaması şu an diğer sosyal ağlarda da olan hikaye paylaşma özelliği getiriyor. İlk olarak Facebook’un başlattığı ‘’stories’’ özelliği, Instagram, WhatsApp’a doğru yayılmıştı. Spotify’da koşullara ayak uydurmak adına olacak ki bu özelliği kendi tarzına uyacak biçimde dönüştürmüş. 

Spotify’da Hikaye Özelliği
spotify

Spotify’daki hikayeler özelliği diğer uygulamalardan farklı olarak sadece içerik üreticileri tarafından paylaşılacak ve sanatçıların parçaları hakkında sahne arkası izlenimleri verecek. Bu özelliğin içerik üreticisi ile dinleyici arasındaki etkileşimi arttırması bekleniyor. Birçok ünlü sanatçı tarafından deneniyor ancak Spotify’ın hikayeler bölümü henüz yalnızca test aşamasında.

Peki siz Spotify’ın yeni özelliğini nasıl değerlendiriyorsunuz? Sevdiğiniz sanatçıların yeni albümleri ile ilgili haberleri onların Spotify hesapları üzerinden almak ve backstage videolarını izlemek hoşunuza gider mi? Yoksa, hikaye paylaşımlarının çok fazla olduğunu düşünüyor ve bu özelliği gereksiz mi buluyorsunuz? 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu