Mobil Uygulama

En İyi Telefon Uygulamaları

Günümüzde her gün, birçok farklı marka akıllı telefon geliştirmek için çalışıyor. Teknolojik çağın en büyük gerekliliği olan akıllı telefonlar sayesinde istediğimiz her yerden, istediğimiz her saatte pek çok bilgiye ulaşabiliyoruz. Akıllı telefonlarda bulunan mobil işletim sistemleri ile de yüzlerce mobil uygulamaya sahip olabiliyoruz. Her mobil işletim sisteminin uygulama marketleri farklıdır, bu yüzden farklı işletim sistemleri olan kişiler aynı uygulamalara sahip olabilirken, bazı durumlarda olmayabilirler. Örneğin Android işletim sistemine uygun olarak geliştirilen bir uygulama App Store’da olmayabilir. Size sunacağımız en iyi telefon uygulamaları listesinde hangi uygulamanın hangi uygulama marketinden indirileceğini açıklayacağız.

En İyi Telefon Uygulamaları Nelerdir?

Bazen can sıkıntınızı geçirebilmek, bazen sinirinizi alabilmek, bazen de işlerinizi halledebilmek için mobil uygulamalara ihtiyacınız vardır. Tüm bunlar için telefonunuzda mutlaka olması gereken mobil uygulamalara  aşağıdaki listede yer verdik.

Musixmatch Music Lyrics Player

Müzik ile şarkı sözlerinin senkronize olmasını sağlayan bir uygulamadır. Spotify, YouTube, Pandora, Apple Music, Google Play Music, SoundCloud gibi müzik programlarında dinlediğiniz şarkıların sözlerini görüntüleyebilir ve çeviriler ile müziğin tadını çıkarabilirsiniz.

App Store: Ücretsiz

Google Play Store: Ücretsiz

Sleep as Android

Adından da anlaşılacağı gibi, sadece Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Bu uygulama ile uykunuzu takip edebilirsiniz. Uygulamayı açın ve telefonunuzu yanınıza bırakın. Böylece aşırı horlama, REM uykusu ve derin uyku grafiklerinizi inceleyebileceksiniz.

Google Play Store: Ücretli ve Ücretsiz İki Farklı Sürüm

PicsArt – Fotoğraf Stüdyosu

En iyi telefon uygulamalarından biri olan PicsArt sayesinde fotoğraflarınızı bir sanat eserine dönüştürebilirsiniz. Ayrıca düzenlediğiniz fotoğrafları paylaşabilir ve PicsArt’ın yarışmalarına katılabilirsiniz.

App Store: Ücretsiz

Google Play Store: Ücretsiz

Alto’s Adventure

Oyun kategorisinde yer alan Alto’s Adventure, en iyi kayak oyunlarından biridir. Dağların üzerindeki pek çok engelden kurtulmak ve sonsuz bir snowboard yolculuğuna çıkmak için bu oyunu mutlaka indirmelisiniz.

App Store: Ücretsiz

Google Play Store: Ücretsiz

Lifelog

Sağlık kategorisinde yer alan, Sony tarafından geliştirilen bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde yürümeden müzik dinlemeye, araba kullanmaktan bisiklet kullanmaya kadar gün içerisinde yaptığınız tüm aktivitelerin verilerine ulaşabilirsiniz.

Google Play Store: Ücretsiz

Colorfy – Ücretsiz Boyama Kitabı

İçinizdeki ressamı açığa çıkarın! Bu uygulama sayesinde istediğiniz gibi boya yapabilir, paylaşım özelliği ile yaptıklarınızı paylaşabilir ve diğer kullanıcıların beğenisine sunabilirsiniz.

App Store: Ücretsiz

Google Play Store: Ücretsiz

Backdrops – Wallpapers

Binlerce arkaplana ulaşabileceğiniz bir uygulamadır ve bu uygulama amatör olan hiçbir arka plana yer vermiyor. Yüksek çözünürlüklü olan istediğiniz arka plana ulaşabilirsiniz.

Google Play Store: Ücretsiz

SimCity BuildIt

Klasik şehir oyunlarının aksine mükemmel grafiklere sahip olan bu oyunu bambaşka bir yerde tutabiliriz. Hala bu oyunu oynamadıysanız bir an önce edinmenizi ve farklı bir şehirde kendinizi bulmanızı öneririz.

App Store: Ücretsiz

Google Play Store: Ücretsiz

Fast like a Fox

Oldukça eğlenceli olan ve en iyi telefon uygulamaları arasında yerini alan Fast like a Fox’u düşünmeden indirmelisiniz. Tilkiyi koşturmak istiyorsanız telefonunuzun arkasına vurun.

App Store: Ücretsiz

Google Play Store: Ücretsiz

Fabulous – Motivate Me!

Sağlık ve Fitness kategorisinde bulabileceğiniz Fabulous – Motivate Me! Uygulaması ne zaman su içmeniz gerektiğini hatırlatır. Ayrıca bu uygulama ile meditasyon yapabilir, işinize odaklanabilir ve sağlık ile ilgili yazılar okuyabilirsiniz.

Google Play Store: Ücretsiz

Land Sliders

Bağımlılık yapacak bir oyun olan Land Sliders’ta tüm dünyayı kahramanların etrafında hareket ettirebilirsin. 50 farklı kahraman ile maceraya başlayabilirsin.

App Store: Ücretsiz

Google Play Store: Ücretsiz

Thisissand

Kumdan sanat yapmak sandığınızdan daha kolay. Thisissand’i telefonunuza indirin ve sanatınızı başkalarının görmesi için paylaşın.

App Store: Ücretsiz

Google Play Store: Ücretsiz

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu