Mobil Uygulama

En İyi Ücretli Android Uygulamaları

Android; Google ve Open Handset Alliance tarafından akıllı cihazlar için geliştirilen, Linux tabanlı ücretsiz bir işletim sistemidir. Açık kaynak kodlu bir sistemdir fakat kaynakların küçük bir kısmı Google tarafından kapalı tutulmaktadır. Apk uzantısını destekleyen Android günden güne gelişme göstermektedir. Pek çok mobil uygulama geliştirici uygulamalarını yayınlamak için Android’i tercih eder çünkü Android işletim sisteminin kullanıldığı cihazlar oldukça çeşitlidir. iOS işletim sistemi sadece Apple markalı ürünlerde kullanıldığından Android uygulamaları iOS uygulamalarına oranla çok daha fazladır. Uygulama marketlerinde binlerce ücretsiz uygulama bulunduğu gibi ücretli uygulamalar da bulunmaktadır. En iyi ücretli Android uygulamalarının listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

En İyi Ücretli Android Uygulamaları Nelerdir?

Exploding Kittens

Exploding Kittens; Kickstarter geçmişinde en çok finanse edilen oyun özelliğini taşır. Elan Lee, Matthew Inman ve Shane Small tarafından hazırlanmıştır. Exploding Kittens, çok oyunculu bir kart oyunudur. Çevrimiçi 2 ile 5 kişi arasında oynanabilir. 100 binden fazla indirmeye sahip olan bu oyunun değeri 4.6’dır.

Ücret: 5,81 TL

Need For Speed Most Wanted

Need For Speed Most Wanted, sürükleyici ve yüksek kaliteli bir oyundur. Cihazınızın 1900 MB’ını kaplayacak olan bu oyunu yüklemek için Wi-Fi kullanmanızı öneririz. 1 milyondan fazla kişi tarafından indirilen bu oyunun değeri 4.1’dir.

Ücret: 0,59 TL

Hitman Sniper

Bu oyunda Ajan 47’nin yerine geçiyor ve cep telefonunuzdan keskin nişancı deneyimini yaşıyorsunuz. 1 milyondan fazla kişi tarafından indirilen bu uygulamanın değeri ise 4,5.

Ücret: 2,69 TL

QR ve Barkod Okuyucu Pro

Sektörün en hızlı QR ve barkod okuyucusudur. Her Android cihazda kullanılabilen bu uygulamayı kullanmak oldukça basittir. Hiçbir butona tıklamadan, fotoğraf çekmeden ve istediğiniz mesafeden taranaj istediğiniz QR veya barkodu doğrultmanız yeterli olacaktır. 50 binden fazla indirilmesi bulunan uygulamanın değeri ise 4.7’dir.

Ücret: 10,99 TL

Minecraft: Pocket Edition

Rastgele oluşturulan dünyaları keşfedebilir ve en basit evlerden en kalabalık evlere kadar şaşırtıcı şeyler inşa edebilirsiniz. En iyi ücretli Android uygulamalarındandır ve 10 milyondan fazla kişi tarafından indirilmiştir. Bu oyunun değeri 4.5’tir.

Ücret: 24,99 TL

Facetune

En iyi ücretli Android uygulamalarından biri de Facetune’dur. Facetune bir fotoğraf editörüdür. Çektiğiniz selfielere yapacağınız rötuşlarla fotoğraflarınıza sanatsal bir hava katabilirsiniz. 1 milyondan fazla kişi tarafından indirilen bu uygulamanın değeri 4.4’tür.

Ücret: 0,59 TL

Real Steel

Real Steel’in cesur hareketi Hugh Jackman’ın rol aldığı Dreamworks filmine dayanarak, boksun o kadar uzak olmayan gelecekte ileri teknoloji haline geldiği gizli bir dünyada gerçekleşir. 100 binden fazla indirilmeye sahip olan bu uygulamanın puanı 4.1’dir.

Ücret: 0,20 TL

Gif Me! Camera Pro

Animasyonlu GIF formatında kısa görüntüler çekmenizi ve görüntüleri sosyal platformlarda paylaşmanızı sağlar. 14 saniyelik görüntüler çekmenizi sağlayan bu uygulamada görüntülere filtre de uygulayabilirsiniz. 10 binden fazla kişi tarafından indirilen bu uygulamanın puanı 4.5’tir.

Ücret: 4,79 TL

Quick App Lock Pro

Mobil uygulamaları kilitleyebilmeye yarayan, en iyi ücretli Android uygulamalarından biridir. 50 binden fazla kişi tarafından indirilen bu uygulamanın değeri 4.4’tür.

Ücret: 9,79 TL

GPS Speed Pro

GPS Speed; hızınızı, mesafenizi, zamanınızı ve konumunuzu izleyebilir. Araç bilgilerinizi kaydederek uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. 10 binden fazla kişi tarafından kullanılan bu uygulamanın değeri 4.3’tür.

Ücret: 2,00 TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu