Genel

Smart Future World Expo 2019; Dijital İçerik Sponsoru: egegen

Smart Future World Expo; Dijital İçerik Sponsoru: egegen

egegen olarak bu yıl Türkiye’nin en kapsamlı akıllı teknoloji ve dijital dönüşüm etkinliği Smart Future World Expo‘nun Dijital İçerik Sponsoruyuz. 30-31 Ekim tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde sizleri bekliyoruz!

Smart Future Forum tarafından ilki 2016 yılında yapılan Smart Future World Expo: Akıllı Teknolojiler Zirvesi ve Fuarı teknoloji, iş dünyası ve kamunun önemli kurum ve kuruluşlarının destekleriyle organize edilmektedir. Teknoloji üreticileri ve hizmet sağlayacılarının Türkiye’deki sanayici, iş dünyası temsilcileri ve yerel yöneticileriyle buluşması için Türkiye’nin en kapsamlı akıllı teknolojiler ve dijital dönüşüm etkinliği olma özelliği taşıyor.

Bu senenin teması; “Dijital Kobi Hareketi

KOBİ’ler Türkiye ekonomisindeki iş gücünün yaklaşık yüzde 70’ini oluşturuyorlar ve tüm ekonomik faaliyetlerin de yaklaşık yüzde 55’lik bölümünü gerçekleştiriyorlar. Ekonomik büyümede bu denli kritik rolleri olan KOBİ’ler en az büyük şirketler kadar teknolojiye, dijital dönüşüme ihtiyaç duyuyor. KOBİ’lerin büyümesi, rekabet edebilmesi ve ayakta kalması için bilişim teknolojilerine yatırım yapmaları gerekiyor. Büyümek ve kurumsallaşmak isteyen her KOBİ pazar ve rekabet koşullarını çok iyi değerlendirerek buna göre kendi içinde hangi değişimi yapması gerektiği ve önceliklerinin neler olduğunu iyi tespit etmeli.

Akıllı geleceği oluşturmanın yolu doğru ve başarılı bir dijital dönüşümden geçiyor. Bugüne kadar genellikle yukarıdan aşağıya yani büyük kurumlardan başlayıp orta boy kurumlara doğru inen bir dijital dönüşüm stratejisine tanık oluyoruz. Ancak artık ülke ekonomisini büyütmek, geliştirmek, rekabetçi kılmak ve toplumsal refaha ulaşabilmek için aşağıdan yukarıya yani küçük ve orta boy işletmelerden büyük kurumlara uzanan bir dönüşüm stratejisiyle hareket etmemiz gerekiyor.

Smart Future World Expo’da; Google Veri Analitiği Danışmanı Christina Stathopoulos, H&M Türkiye Ülke Müdürü Müge Arpacıoğlu, Alibaba.com Türkiye Ülke Müdürü Cüneyt Erpolat, Ericsson Türkiye Genel Müdürü Işıl Yalçın, Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Bölüm Müdürü H. Mete Güneş, Unilever Kuzey Afrika, Ortadoğu, Orta Asya, Rusya, Türkiye Dijital Dönüşüm Direktörü Ahmet Hasanbeşeoğlu, Koç Holding Dijital Dönüşüm Danışmanı Dr. Murad Ardaç bir çok değerli konuşmacı yer alacak…

Siz de bu önemli konferansları izlemek ve standımızı ziyaret etmek için ücretsiz online kayıt yaptırabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu