Teknoloji

Samsung Note 7 Ne Zaman Gelecek?

Geçtiğimiz ay Samsung, Note 7 cihazlarını yenilenmiş olarak tekrar satacağını doğrulamıştı ve şimdi telefonların nerede ve ne zaman satışa çıkacağını da duyurdu. ET News‘den (SamMobile yoluyla) gelen bir rapora göre, geri dönüştürülmüş Note 7, bu Haziran‘da Güney Kore‘de satışa sunulacak.

Marka ve fiyatlandırma hala görüşülüyor ancak telefonun Galaxy Note 7 R olarak 700.000 won (624 Dolar) civarında bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı bildirildi. Bu, orijinalinden yaklaşık 620 Dolar ya da 300.000 won (266 Dolar) daha ucuz. Bölgede geri toplanan üç milyon ile dört milyon Note 7 telefonunun yaklaşık 300.000 adetinin yenilenmiş olarak tekrar satışa çıkacağı bildirildi.

ET News, Note 7 R‘nin 2016 modelinden daha küçük bir bataryaya sahip olduğunu söylüyor. Daha önceki Note 7’nin patlamasına sebep olan büyük bataryanın yerine küçük bataryanın seçilmesi oldukça mantıklı görünüyor.

Bu, Samsung‘un resmi bir duyurusu olmadığından bilgiler değişebilir. Samsung’un Mart ayında yaptığı açıklamaya göre; “Yenilenmiş cihazların tanıtılmasının amacı, yalnızca çevresel etkileri azaltmak ve en aza indirmektir. Ad, teknik şartname ve fiyat aralığı dahil olmak üzere ürün ayrıntıları, cihaz kullanılabilir olduğunda duyurulacaktır. Samsung, ABD’de kiralık veya satılık olarak yenilenmiş Galaxy Note 7 cihazlarını sunmayacak.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu