Teknoloji

Samsung, Çift Ekranlı Telefonu Test Ediyor

Samsung, mükemmel özelliklere sahip olan Galaxy S8 amiral gemisinin devamında daha da etkileyici bir cihaz üretmeye hazırlanıyor ve fütüristik bir çift ekran tasarımıyla karşımıza geliyor. Şirketin, ortada bir menteşeyle birbirine bağlı, çift ekrana sahip bir akıllı telefon için prototip geliştirdiği bildirildi. Güney Koreli The Investor raporuna göre, çift ekranlı kurulum temel olarak cihazın 180 dereceye kadar katlanmasına izin verecek.

Rapora göre, Samsung zaten parçaları sipariş etti ve yılın ilk yarısında 2.000 ve 3.000 prototip üretmeyi planlıyor. The Investor’a gelen bir bilgiye göre Samsung; katlanabilen telefonla ilgili fikirleri toplamak için, çift ekranlı cihazları test ediyor. Ayrıca, Samsung’un ekran birimi, bu yılın ikinci yarısında katlanabilir cihazların sınırlı bir kısmını sunmayı planlayan ekran teknolojisi araştırma çalışmalarını kademeli olarak hızlandırdı.

LG, katlanabilir ekran teknolojisinden bahsederek esnek panellerin dönemi düşündüğümüzden yakın açıklamasında bulunmuştu. Bu yüzden akıllara LG mi Samsung mu daha çabuk davranacak sorusu geldi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu