İnternet Dünyası

Markafoni Geri Dönüyor!

30 Haziran 2017’de faaliyetlerine son veren Markafoni geri dönüyor. Select Fashion‘un sahibi Cafer Mahiroğlu tarafından satın alınan şirket, 22 Ağustos Salı gününden itibaren faaliyetlerine devam edecek.

Cafer Mahiroğlu, Markafoni’yi 15 milyon dolara satın aldı. Satın almanın neleri kapsadığı açıklanmadı fakat 15 milyon dolarlık bir yatırımın daha yapılacağı belirtildi. Ayrıca 600 kişinin de istihdam edileceği şirketin yeni döneminde daha hızlı sipariş gönderileceğinin ve kargo noktasında daha iyi bir deneyim sunulacağının sinyalleri veriliyor.

Markafoni’nin ayrıca 2018 yılında Avrupa’ya açılacağı da duyuruldu. Select’in 250 mağazayla İngiltere’nin en önemli markalarından biri olduğunu söyleyen Mahiroğlu, “Açtığımız günden itibaren ziyaretçilerin yüzde 80’ini yakalayacağımızı düşünüyorum. 2018 yılında Markafoni’yi Avrupa’ya açacağız. Ana önceliğimiz Türkiye’deki konumunu sağlamlaştırmak. Bugüne kadar Avrupa’daki bir markayı Türkleştirdim, şimdi Türk bir markanın Avrupa’ya açılma zamanı geldi.” dedi. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu