Sosyal Medya

LinkedIn Mesajlaşma Özelliği Artık Çok Daha Kullanışlı!

Profesyonel hayatın vazgeçilmez uygulamaları arasında yer alan LinkedIn’i artık çok daha verimli kullanabilmek mümkün.

Platform üzerinden önceden de mesajlaşabiliyorduk fakat son güncellemeyle gelen özellikler profesyonel hayatımızı daha da geliştirebilmemiz için oldukça önemli adımlar içeriyor. Yeni gelen özelliklerle LinkedIn üzerinden mesajlaşmak hem faydalı hem de keyifli olacağa benziyor. Gelin, en yeni özellikleri birlikte inceleyelim.

1. Çok daha uzun mesajlar yazabilmemiz mümkün.

LinkedIn Mesajlaşma Özelliği Artık Çok Daha Kullanışlı!

Son güncellemeyle geliştirilen sohbet arayüzü üzerinden çok daha uzun mesajlar yazabilme olanağına kavuştuk. Bunun için yalnızca mesaj oluşturma kutusunu genişletmemiz yeterli olacak. Şu an için sadece mobilde kullanılan bu özellik önümüzdeki günlerde masaüstüne de gelecek.

2. CV ve benzeri dosyalarımızı göndermek artık çok daha kolay.

LinkedIn Mesajlaşma Özelliği Artık Çok Daha Kullanışlı!

LinkedIn uygulamasını kullanarak akıllı telefonumuz aracılığıyla özgeçmişimiz de dahil olmak üzere pek çok belgeyi paylaşmamız bu güncellemeyle son derece kolaylaştı. PDF, DOC, XLS ve PPT desteklenen formatlar.

3. Sözcükler yetersiz kaldığında, çare emojiler!

Duygu ve düşüncelerimizi uzun uzun anlatmak yerine emoji kullanmak bazen en pratik yoldur. Kategorilendirilmiş liste veya anahtar kelimelerle tam da ihtiyacımız olan emojiyi bulabiliriz. Bu özelliğin şimdilik yalnızca masaüstünde geçerli olduğunu da hatırlatalım.

4. Grup mesajlaşmaları da gelen yenilikler arasında.

LinkedIn Mesajlaşma Özelliği Artık Çok Daha Kullanışlı!

Yalnızca + tuşuna basıp grup mesajlaşmasına başlayabiliriz! Okuduğumuz okul, şu anki veya önceki iş deneyimlerimizde edindiğimiz arkadaşlarımız ya da son konuştuğumuz kişiler akıllı listeler halinde önümüze sunuluyor. Bu gruplardan mesajlaşmak istemediğimiz kişileri çıkarabilmemiz de mümkün. Üstelik grup içinde yalnızca birine hitap ettiğimiz mesajlarda “@” ile adını yazarak mention özelliğinden de faydalanabiliriz.

5. Mesajlara görsel eklemek son derece kolay.

LinkedIn Mesajlaşma Özelliği Artık Çok Daha Kullanışlı!

Mesajlarımızı daha görsel bir hale getirmenin tek yolu emojilerden geçmiyor. İnternetten bulduğumuz veya ekran görüntüsü aldığımız görselleri kopyalayıp da son derece pratik bir biçimde mesajlarımızı zenginleştirebilir, anlatmak istediklerimizi çok daha rahat bir biçimde ifade edebiliriz!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu