Sosyal Medya

LinkedIn’ e İfadeler Geliyor!

İlk olarak Facebook’un kullanıma aldığı ve birçok sosyal medya platformunda da bulunan ifadeleri, şimdi LinkedIn’ da kullanıma alıyor.

Facebook üç yıldır beğeni butonunun yanına eklediği ifadeleri kullanıyor. Bu   ifadeler kullanıma sunulduğu andan itibaren oldukça sevilerek, büyük bir etkileşim yaratmıştı. Gönderiler karşısında kendinizi daha iyi ifade etmeye yarayan ifadeler, size ifade özgürlüğünü kolay şekilde sunuyor. Bu noktada oldukça sevildiğini düşündüğümüz ifadelerini iş ağı platformu olarak konumlanan LinkedIn’ da kullanıma alıyor. Profesyonel iş ağı olarak konumlanan LinkedIn, aslında çok çeşitli bir içerik akışına sahip. Yeteneklerden iş başarılarına, iş ilanlarından haberlere kadar birçok içeriğin paylaşıldığı platformda yeni ifadeler ile artık içerikler karşısında kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz.

Geçtiğimiz günlerde açıklama yaparak ifadeler özelliğini tanıtan LinkedIn, platformda kullanılan Like ifadesinin yanına gelecek ifadelerin Celebrate, Love, Insightful ve Curious olacağını duyurmuştu. Artık yeni gelen Celebrate ifadesi ile kullanıcılar yeni işe başlayan birini kutlayabilecek, Insightful ile ilginç gönderilere karşı tepkinizi gösterebileceksiniz. Crious ile ise konuya düşünsel yaklaşarak, konu ile ilgili daha fazla bilgi istediğinizi belirtebileceksiniz. Yeni ifadeler ile toplamda 5 tane ifadeler ile kullanıcılarına etkileşimli bir ortam sunacak olan LinkedIn, ifadeler arasından olumsuz bir ifadeye ise yer vermiyor. Böylece yeni özelliği ile iyi bir kullanıcı deneyimi yaratmayı amaçlıyor diyebiliriz.

Şu anda belli bölge için yayında olan özellik ise önümüzde ki aylarda tüm sürümler üzerinden kullanıcılarına açılacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu