Teknoloji

Lenovo’nun Yeni Moto Telefonunda Kulaklık Jakı Geri Gelecek

Lenovo‘nun yeni kırılmaya karşı dayanıklı Moto telefonu kulaklık jakını geri getirecek. Lenovo, daha geniş bir batarya, daha yüksek çözünürlüklü kamera ve kırılmaya dayanıklı ekran ile Moto Z‘nin daha kalın bir versiyonu olan ve geçen sene çıkan Moto Z Force‘un ardılı üzerinde çalışıyor. Z2 Force’tan birkaç fotoğraf zaten sızdırılmış durumda ve Android Authority bazı ayrıntıları paylaştı. En önemlisi, kulaklık jakının geri dönüyor olmasıdır.

Lenovo, süper ince Moto Z’de bulunan 3.5 mm kulaklık jakını kesmek için bir dava açmış olabilir, ancak Z Force’a bir tane dahil etmemek mantıklı olmamıştı. Z2 Force öncekine kıyasla daha incedir ve kulaklık jakı haricinde yeni bir çift objektifli kamera sistemini ve Snapdragon 835‘i barındıracak. Geçen yılki MotoMod’ları destekleyecek, çünkü konnektörler aynı yerde ve telefonun arka plan tasarımı bazı estetik değişiklikler haricinde tamamen aynı.

Daha da iyisi, yeni Force’da, muhtemelen Verizon‘un sınırlandırmaları boşa çıkacak. Evan Blass, T-Mobile tarafından da sunulacağını ve Android Kurumu’nun telefonun ağındaki Kategori 16 (çok hızlı) indirme sayısını destekleyeceğini bildirdi. Dolayısıyla, her şeyi düşüren ve çatlak bir ekran yerine çiziklerle uğraşmayı tercih eden bir insansanız, henüz duyurulmamış olan Moto Z2 Force‘a bir göz atmalısınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu