Sosyal Medya

Instagram’dan Yeni Bir Canlı Yayın Özelliği Daha!

Instagram bugün, arkadaşlarınızla canlı yayın yapmanıza izin veren yeni bir özellik test ettiğini açıkladı. Yani Instagram artık iki kişinin aynı akışta canlı olmasını sağlıyor.

Yanınızda olan bir arkadaşınızla bu özelliği denemek istemezsiniz. Bu özellik, başka bir kişiyi canlı yayınınıza kendi cihazınızdan davet etmeniz anlamına gelir. Birisini sizinle canlı yayın yapmaya davet ettiğinizde ekran ikiye bölünecek ve arkadaşınız yarısına katılacak. Geri kalan herkes, normal bir şekilde, yayınınızı takip etmeye ve yorum yapmaya devam edebilecek.

Yayınınıza bir arkadaşınızı eklemek oldukça basittir. Sağ alt taraftaki yeni simgeye dokunun ve eklemek için bir arkadaş seçin. Sonrasında ekranınız ikiye bölünecektir. Canlı Instagram videolarıyla ilgili diğer her şey (kalpler, yorumlar, hikayeye kaydetme seçeneği) hemen hemen aynı işe yarıyor.

Daha ilginç olan şey, canlı yayın sırasında istediğiniz zaman arkadaşlarınızı kaldırabilecek ve ekleyebileceksiniz. Bu, canlı haber röportajlarında ve komedi skeçlerinde Instagram’ın daha aktif kullanabileceği anlamına gelir.

Instagram bu özelliği az sayıda kullanıcı tarafından test ediyor ve bunu önümüzdeki birkaç ay içerisinde tüm dünyanın kullanabilmesini sağlayacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu