instagram

Instagram günümüzde pek çok kişi tarafından kullanılmakta olan bir sosyal medya platformudur. Instagram üzerinden ücretsiz olarak fotoğraf ve video paylaşımı yapabilirsiniz. 2010 yılında kurulan Instagram, 2012 yılında Facebook’a satıldı. Facebook’a satıldıktan sonra kullanıcı sayısında ciddi bir artış yaşanarak, günümüzde 500 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı. Instagram üzerinden fotoğraf ve videolarınızı istediğiniz filtreyle paylaşabilir, hikayelerinize fotoğraf ve video ekleyebilir, canlı yayın yapabilirsiniz. Tüm bu olanakları sağlayan Instagram’ı belli nedenlerden dolayı kapatmak isteyebilirsiniz. Bu işlemi yapmak istediğinizden emin değilseniz Instagram hesap dondurma işlemiyle geçici bir süreliğine hesabınızı kapatmanızı öneririz. Oldukça basit olan Instagram hesap dondurma işlemini nasıl yapacağınızı aşağıdaki başlıktan öğrenebilirsiniz.

Instagram Nasıl Dondurulur?

Instagram hesabınızı geçici bir süre kapatmak istiyorsanız şunları yapmalısınız;

  1. Öncelikle yazının sonunda sizlere verilen bağlantı linkine tıklayarak işe başlayın.
  2. Karşınıza gelecek olan ekranda kullanıcı adınızla ve şifrenizle giriş yapmanız gerekmektedir.
  3. Ardından direkt olarak profilinize yönlendirileceksiniz. Burada sağ alt kısımda “Hesabımı Geçici Olarak Kapat” butonuna tıklamalısınız.
  4. Daha sonra “Hesabını Neden Kapatıyorsun” sorusuna cevap vermelisiniz.
  5. Cevap verdiğinizde “Devam etmek için lütfen şifreni gir” sekmesine Instagram şifrenizi giriniz.
  6. Son işlem olarak “Hesabı Geçici Olarak Kapat” butonuna tıklayınız.

Tüm bu işlemlerden sonra Instagram hesap dondurma işlemini tamamlamış olacaksınız. Bu işlemle hesabınızı geçici olarak kapatmış olacaksınız. Bir dahaki oturum açışınıza kadar tüm verileriniz saklanacak. Oturum açıp geri döndüğünüz durumda her şey kaldığınız yerden devam edecektir. Hesabınızı sadece haftada bir kez kapatabilirsiniz yani sürekli açıp kapatma işlemini yapmanız mümkün değildir.

Hesabınızı dondurduğunuzda fotoğraflarınız, beğenileriniz, yorumlarınız, takipçileriniz ve takip ettikleriniz hesabınızı yeniden aktifleştirene kadar gizli kalacaktır.

Paylaş
Önceki İçerikTango Hesap Silme
Sonraki İçerikTumblr Hesap Silme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin