Sosyal Medya

Facebook, 2 Milyar Kullanıcı Sayısını Geçti!

Facebook şu anda 2 milyardan fazla aylık aktif kullanıcıya sahip olduğunu açıkladı. Bu, şirketin Mayıs ayındaki en son kazanç raporunun bir parçası olarak gösterildi. Mark Zuckerberg haberi doğrudan paylaştı.

Facebook’un diğer uygulamaları da iyi yönde ilerliyor. Messenger’ın aylık 1,2 milyar kullanıcısı, WhatsApp’ın da buna benzer bir rakamı var ve Instagram 700 milyondan fazla kullanıcıya sahip.

Facebook bununla birlikte yeni bir özelliğini de test etmeye başladı. Kendi platformu içerisinde videoları öne çıkarmaya başlayan Facebook, bu özellik ile video içerik seven kullanıcıların ilgisini çekmek istiyor.

Şu anda yalnızca Hindistan’daki kullanıcıların kullanabildiği bu özellik, hem arkadaşlarınızdan hem de takip ettiğiniz sayfalardan önüne geçilemeyecek şekilde bir yayına maruz kalacağınıza benziyor. Arkadaşlarınızın yalnızca kendi paylaşımlarını değil bunun yanı sıra beğendiği ve paylaştığı videoları da görüntüleyebileceğiniz bu özellik Android işletim sistemine sahip cihazlarda bulunuyor. Ayrıca Komedi, Hayvanlar, Sporlar, Eğlence, Haberler, Yaşam Tarzı vb. gruplara ayrılan videoları aynı isimdeki butonlara tıklayarak izleyebileceksiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu