foursquare hesabı nasıl silinir

Foursquare; 2009 yılında Dennis Crowley ve Naveen Selvadurai tarafından kurulmuştur. Tüm akıllı cihazlarda kullanabileceğiniz bu uygulama, lokasyon bazlı bir sosyal ağdır. Foursquare sayesinde bulunduğunuz yerin çevresindeki mekanları görüntüleyebilirsiniz. Bu mekanlar hakkında yapılmış yorumlara ulaşabilir, siz de yorum bırakabilirsiniz. 2014 yılına kadar Foursqure üzerinden yer bildirimi de yapılabiliyordu ancak daha sonra yeni bir konsepte geçilerek bu işlemin yapılması için Swarm kullanılmaya başlandı.

Şu an sadece mekan tavsiyesine yarayan Foursqure’ı belli nedenlerden ötürü kapatmak isteyebilirsiniz. Foursquare hesap silme işlemini mobil web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Foursquare Hesabı Nasıl Silinir?

Foursquare hesap silme işlemini yapmak için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamanız gerekmektedir.

  1. Öncelikle yazının en alt bölümünde sunduğumuz bağlantı linkine tıklamalısınız. Bu link sayesinde doğrudan hesap silme linkine yönlendirilmiş olacaksınız.
  2. Açılan sayfada ilk olarak E-postanızı veya telefon numaranızı giriniz.
  3. Daha sonra şifrenizi girerek “Giriş Yap” butonuna tıklayınız.
  4. Yönlendirileceğiniz ekranda “Neden Foursqure ve Swarm’dan ayrılıyorsunuz” sorusuna cevap vermelisiniz. Bu cevaplar şöyledir;
    1. Kullanışlı görünmüyor
    2. Foursquare’dan çok fazla mail alıyorum
    3. Gizlilik endişem var
    4. Diğer
  5. Bu cevaplardan size uygun olanına tıkladıktan sonra “Delete Account” butonuna tıklamalısınız.
  6. Bu butona tıkladıktan sonra hesabınızın silinebilmesi için Foursquare şifrenizi tekrar girmeniz istenecektir.
  7. Şifrenizi girdikten sonra “Confirm” butonuna tıklayınız ve Foursquare hesap silme işlemini tamamlayınız.

Kullanıcılar mobil uygulamaları sildiklerinde hesaplarını kapattıklarını düşünürler ancak yukarıdaki işlemler gerçekleştirilmediği durumda Foursquare hesabınız görüntülenmeye devam edecektir. Ayrıca mobil uygulama üzerinden Foursquare hesap silme işlemini yapmanız mümkün değildir.

Foursquare Hesap Silme İşleminden Önce Bilinmesi Gerekenler

Foursquare hesabınızı silmeden önce bilmeniz gereken bazı noktalar vardır. Bunlardan en önemlisi hesabınızın kalıcı olarak silineceğidir. Ayrıca hesabınızla birlikte resimler, gidilen mekanlar, tavsiye bırakılan yerler geri dönülemeyecek şekilde silinecektir. Bu nedenle kaybetmek istemediğiniz verileriniz varsa yedekleme yapmayı unutmamalısınız.

Foursquare hesabınızı sildiğiniz durumda Swarm hesabınızın silineceğini de unutmayınız. Aynı şekilde Swarm’ı silmek istediğinizde de bu işlemi Foursquare üzerinden yapmanız gerekir. Bunun nedeni Swarm’ın Foursquare’a bağlı bir şekilde çalışıyor olmasıdır. Zaten Swarm Foursquare tarafından check-in bildirimini sağlaması amacıyla kurulan bir sosyal medya platformudur.

Foursquare Hesap Silme Linki İçin TIKLAYINIZ!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin