Sosyal Medya

LinkedIn Spotify’da Motivasyonel Çalma Listeleri Oluşturdu

LinkedIn sosyal medya platformları arasında özel bir yere sahip. Sosyal medya ile profesyonel iş dünyasını birbirine bağlayan LinkedIn’in kimi yenilikleri, konseptinin iş dünyasından eğlenceye yöneldiği düşünülerek eleştirilebiliyor. Buna rağmen platformun kullanıcı sayısını ve kullanım oranını artırmak isteyen LinkedIn, yeni güncellemelere imza atmaktan çekinmiyor.

LinkedIn, Spotify üzerinde çalma listeleri oluşturarak onu eleştiren kitlenin dikkatini üzerine çekmeyi yine başardı. Spotify üzerinde Yeni İş Yeni Başlangıçlar, Asla Vazgeçme, İş Hayatında Kadınlar ve benzeri toplam 6 farklı çalma listesi hazırlayan LinkedIn, çalma listelerinde belirlediği konseptlere uygun şarkılara yer veriyor. Tıpkı LinkedIn’in Hikayeler özelliğini test ettiğini duyurduğunda olduğu gibi, bu adım da LinkedIn kullanıcılarını ikiye böldü.

LinkedIn’in Spotify çalma listeleri henüz çok yeni fakat toplam 675 milyon üyeye sahip olan LinkedIn, Spotify üzerinde hazırladığı çalma listeleriyle kendisini kişilerin profesyonel hayatını destekleyen ve stresli iş günlerini bile geride bırakmalarını sağlayan önemli bir yardımcı olarak konumlandırıyor. Yeni bir işe başladığınızda motive olmak için LinkedIn çalma listelerine ihtiyaç duyar mısınız bilmiyoruz ama iş yerinde müzik dinleme şansı olanlar için LinkedIn müzik listeleri göz atmaya değer görünüyor. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu