facebook

Facebook, 18 ve 19 Nisan’da San Jose’deki McEnery Kongre Merkezi’ndeki F8 yıllık geliştirici konferansına ev sahipliği yapmak için hazırlanıyor. Şirketin kamera ve VR teknolojisinde, Messenger platformunda, açık kaynak araçlarında, yayıncılar için kaynaklarda ve benzerlerinde; yeni ürünler, denemeler ve gelişmeler göstermesi bekleniyor.

Canlı yayını izlemek istiyorsanız, akış ayarlamalarını şu şekilde yapabilirsiniz;

  • Yayın, 10 AM PDT / 1PM EDT / 7PM CEST / 10:30 PM IST’de başlıyor.
  • Tarayıcınıza “fbf8.com/watch” yazın ve sayfaya gidin.
  • Canlı yayına erişmek ve izlemek için Facebook hesabınızla veya e-posta adresinizle kaydolun.
  • Alternatif olarak, Android veya iOS için F8 uygulamasını elinize alın ve talep üzerine açılış notları ve oturumları izleyin.

Canlı yayın Türkiye saatiyle saat 18.00 civarında başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin