Mobil Uygulama

En İyi iPhone Uygulamaları

Apple tarafından tasarlanan ve üretimi yapılan, multimedya ve internet özellikli birçok yazılımı içerisinde barındıran, iOS işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonlara iPhone ismi verilmiştir. Günümüzde milyonlarca kişi tarafından kullanılmakta olan iPhone’nun pek çok farklı modeli vardır. 2007 yılından bu yana hizmet veren Apple, son olarak iPhone 7 ve 7 Plus ile kullanıcılarının karşısındadır. Pek çok mobil uygulamayı bünyesinde barındıran iPhone’nun App Store uygulama marketini kullanarak istediğiniz kategoride, istediğiniz mobil uygulamaya ulaşabilirsiniz. Milyonlarca mobil uygulamanın bulunduğu App Store akıllara en iyi iPhone uygulamaları nelerdir sorusunu getiriyor. En iyi iPhone uygulamalarının listesine aşağıdaki başlıktan ulaşabilirsiniz.

En İyi iPhone Uygulamaları Nelerdir?

Prisma

Fotoğraflarınızı ya da videolarınızı bir sanat eserine dönüştürmek istiyorsanız kullanmanız gereken mobil uygulama: Prisma. Fotoğrafları ve videoları üzerinde farklılık yapmayı sevenler, bu uygulamayı hala indirmediyseniz elinizi çabuk tutmalısınız.

Ücret: Free

MSQRD

Fotoğraf çekerken pek çok farklı maske filtresinin kullanımını sunan MSQRD sayesinde komik ve eğlenceli fotoğraflara sahip olabilirsiniz. Bu uygulama süper kahramanlardan fenomen suratlara kadar pek çok farklı kategoride filtre imkanı sunuyor.

Ücret: Free

Hyper

Her saat başında kısa ama etkileyici videoların paylaşıldığı bir uygulamadır. Maksimum 10 dakika uzunluğu olan videolar, uygulama içerisindeki algoritma sayesinde zevkinize ve tarzınıza göre size sunuluyor.

Ücret: Free

Digit

Para tasarrufu konusunda hiçbir şey bilmeyen iPhone kullanıcıları için bir velinimettir. Hesabınızı bu uygulamaya bağlayarak, belli başlı parametreleri ayarlayın ve geri kalan her şeyi Digit’e bırakın. Bu uygulama sizin adınıza tüm tasarrufu yapacak.

Ücret: Free

Fit 365

Fit 365; App Store’da sağlık kategorisinde bulabileceğiniz bir uygulamadır. Kilo almak, kilo vermek veya formda kalmak isteyen kullanıcılar için en iyi iPhone uygulamaları’ndan bir tanesidir. Uygulama üzerinden hedefinizi belirledikten sonra size uygun program hazırlanacak. Bu planda beslenme programınız, su tüketiminiz ve yapmanız gereken antremanlar yer alacak. Programınızı takip edebilin diye gelişiminiz grafikler yardımıyla size sunulacak.

Ücret: Free

Folioscope

Bu uygulama ile animasyon hazırlayabileceksiniz. Animasyonlar üzerine ilginiz varsa bu uygulamaya bayılacaksınız.

Ücret: Free

Nabız

Adını duyduğunuzda bir sağlık uygulaması sanabilirsiniz ancak Nabız, Türkçe bir haber uygulamasıdır. Yerli ve yabancı basından çektiği 600’den fazla kaynak arasından seçim yaparak kendi haber akışınızı kendiniz oluşturabilirsiniz.

Ücret: Free

Alman Usulü

Grup olarak yaptığınız harcamaların takibini yapabileceğiniz bir uygulamadır. Her şeyi grup olarak yapıyorsanız ve ödemelerin bir kişinin üzerinde yıkıldığını düşünüyorsanız bu uygulamayı indirin ve tüm bu sorunları ortadan kaldırın.

Ücret: Free

Pio

Çocuklar için tasarlanan bir mantık oyunudur. Çocukların problem çözme becerisinin, mantıksal becerilerinin, kategorize ve düzenleme becerilerinin, temel grafik yorumlama becerilerinin gelişmesine yardımcı olmak amacıyla geliştirilen en iyi iPhone uygulamaları ndan biridir.

Ücret: 3,49 TL

Auxy

Kendi müziğinizi yaratmak istiyorsanız Auxy’yi mutlaka kullanmalısınız.

Ücret: Free

Ulysses

Günlük tutmaya devam ediyorsanız ve bunu dijital bir ortama taşımak istiyorsanız en iyi iPhone uygulamalarından biri olan Ulysses’i akıllı cihazınıza indirmelisiniz.

Ücret: Free

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu