Genel

Apple’a Göre 2019’un En İyi Uygulamaları

Apple bu yılın kazanan uygulamalarını açıkladı. Bu uygulamalar en çok tercih edilen, trend olan, uygulama kültürünü sürükleyen uygulamalar. Apple’ın pazarlama başkanı da bu sonuçların, eğlence ve kültür isteğimizi yansıttığını belirtti. 

En iyi seçilen uygulamaların temelinde hayatımıza kattığı önemli bir şey var. ‘’Basitleştirilmiş hikaye anlatımı’’.  Video düzenleme, sesleri, fotoğrafları birleştirme gibi kendini ifade etmenin yolunu açan uygulamalar en çok sevilen ve en iyi uygulamalar oldu. Bu uygulamalar sayesinde birer sanatçı, tasarımcı hatta fotoğrafçı olduk.

Apple’ın iki kategori olarak yayımladığı uygulamaların biri genel diğeri ise oyunlar için. Apple’ın her farklı ürünü için bir uygulama seçilmiş. 

Apple’da Yılın Uygulaması;  Spectre Camera (Lux Optics)

spectre camera

Bu uygulamayla uzun pozlama yapmak için profesyonel fotoğrafçı olmanıza gerek kalmıyor. Çok beğendiğiniz o meteor yağmuru fotoğraflarını Spectre Camera’yla siz de çekip paylaşabilirsiniz.

Ipad’de Yılın Uygulaması; Flow by Moleskine (Moleskine)

flow by moleskine

Bu defter uygulamasıyla istediğiniz türden kalemleri kullanarak çizimler yapıp, renkli renkli notlar alabiliyorsunuz. Özellikle zaman yönetimi için tablolar yaratmayı seven haftalık, aylık ve yıllık planlar hazırlayan kişiler için elverişli. Flow By Moleskine uygulamasını iş hayatınızda da kullanabilirsiniz. 

Mac’de Yılın Uygulaması; Affinity Publisher (Serif Labs)

affinity publisher

Mac tarafından sağlanan Affinity Publisher uygulaması ile profesyonel tasarım ürünlerini, kolayca üretebilirsiniz. Herhangi bir broşür, fotoğraf, kitap ya da afiş yapmak hem mümkün, hem kolay, hem de oldukça uygun bir fiyatı var. Yaratıcılığınızı destekleyebilir, tasarımlarınızı kolay yoldan afişe çevirebilirsiniz.  

Apple TV’de Yılın Uygulaması; The Explorers (The Explorers Network)

the explorers

Daha fazla görsel envanter oluşturup paylaşmak için oluşturulan The Explorers bir nevi dijital arşiv görevini üstleniyor. Bu uygulama için çift taraflı diyebiliriz. Katılım gösterdikten sonra hem katkıda bulunabilir hem de araştırmacıların bilgilerinden yararlanabilirsiniz. Merak etmeyi hayatının merkezine sokmuş olanlara duyurulur.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu