Bizden Haberler

Yepyeni Arayüzü ile ugur.com Hizmete Açıldı!

1954 yılında kurulan ve 5 kıtada 142 ülkeye hizmet veren Uğur Soğutma’nın global web sitesi ugur.com yenilendi!

Uğur Soğutma; tazeliğin güvencesi mottosuyla 60 yılı aşkın bir süredir derin dondurucudan buzdolabına, su sebilinden klimaya kadar ev, ofis, market, restoran vb. pek çok yerde kullanılabilmesi adına 400’den fazla ürün seçeneği sağlıyor. egegen olarak Uğur Soğutma’nın global ayağı olan ugur.com’u yepyeni bir görünüme kavuşturarak internet kullanıcılarının hizmetine sunduk.

Bu noktada, ugur.com için web tasarım ve programlama hizmetlerimizi sunduk. Uzman yazılım ekibimiz yeni bir altyapı çalışması yaparak köklü bir değişime imza attı. Bununla birlikte ekibimiz web sitesinin tasarımını tamamen değiştirerek yepyeni bir ara yüze kavuşmasını sağladı.

Hazırlanan web sitesinde kullanıcılar; Uğur Soğutma hakkında bilgilere, hizmetlere, haberlere ve ürünler ile ilgili detaylı bilgilere ulaşırken; tüm ürünleri karşılaştırmalı olarak incelebiliyor.

Yeni projelerimiz için bizi takip etmeyi unutmayın!

Uğur Soğutma hakkında;

18 Nisan 1954 yılında Aydın Nazilli’de dondurma makinesi üreterek işe başlayan Uğur Soğutma, bugün 220.000 m² alana sahip ana fabrikası ve 91.000 m² alana sahip Nazilli Organize Sanayi fabrikası, 2000’i aşkın çalışanıyla, 850’den fazla satış noktası ve 200’den fazla Uğur Yetkili Servis Merkezi ile 5 kıtada 142 farklı ülkeye hizmet sunmaktadır.

Yaşama değer katan ticari, ev ve ofis tipi 420’den fazla ürünüyle ve günlük 4800’ü aşkın üretim kapasitesiyle, soğutma denince akla ilk gelen isim olan Uğur Soğutma, pazarın lider ve öncü markalarındandır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu