Bizden Haberler

Aymini, egegen Sayesinde Yepyeni Bir Arayüze İmza Attı!

Aymini Bebek Mobilyaları; Türkiye’nin dört bir yanında bulunan bayilikleriyle, çok daha fazla bebeğin konforunu sağlamayı amaçlamıştır. Bebek ve çevre sağlığını korumayı ilke edinmiş olan firma, mobilya üretimini İstanbul’da bulunan fabrikasında gerçekleştirmektedir. Müşterilerin yaşamlarına değer katmayı ve onları farklı kılmayı misyon edinen Aymini Bebek Mobilyaları, dijital dünyada bu amaçlara ulaşmış olan egegen İnternet Hizmetleri ile iş ortaklığı sağladı.

Aymini Bebek Mobilyaları İçin Verdiğimiz Hizmetler

Aymini Bebek Mobilyaları için verdiğimiz ilk hizmet; web tasarım. Kaliteli tasarımının ne demek olduğunu bilen Aymini, web sitesinin tasarımı için egegen‘i tercih etti. Peki aymini.com için neler yaptık?

  • Kullanıcı dostu bir arayüz tasarlayarak kullanıcı deneyiminin artırılmasını sağladık.
  • İnternet kullanıcılarının mobilya koleksiyonlarına en kısa sürede ulaşmasını sağladık.
  • Aymini Bebek Mobilyaları’na ulaşılabilmesi için “En Yakın Bayi” sekmesini oluşturduk ve kullanıcıların bulundukları şehirde Aymini bayisinin bulunup bulunmadığını sorgulayabilmesini sağladık.
  • Aymini ile ilgili soru, öneri ve görüşlerinizi bildirebileceğiniz bir form oluşturduk.
  • Son olarak Aymini Bebek Mobilyaları’nın sosyal medya platformlarına kolaylıkla erişilebilirlik sağlaması açısından, web sitesinde sosyal medya butonlarına yer verdik.

Aymini Bebek Mobilyaları için verdiğimiz ikinci hizmet; sosyal medya yönetimi. Marka bilinirliği artırmayı kendisine vizyon edinmiş olan Aymini, sosyal medya hesaplarını egegen’in uzman ekibine emanet etti. Facebook, Instagram, Google Plus ve Pinterest hesaplarını yöneten ekibimiz; marka bilinirliğinin artırılması, ürün tanıtımlarının yapılması ve satışların artırılması için stratejiler oluşturuyor, bu stratejiler ve firmanın istekleri doğrultusunda hareket ediyor.

Aymini Bebek Mobilyaları’nın sosyal medya hesaplarına doğrudan erişmek için aşağıda verdiğimiz linklere tıklayınız;

Aymini Facebook Hesabı İçin TIKLAYINIZ!

Aymini Instagram Hesabı İçin TIKLAYINIZ!

Aymini Google Plus Hesabı İçin TIKLAYINIZ!

Aymini Pinterest Hesabı İçin TIKLAYINIZ!

egegen olarak Aymini Bebek Mobilyaları ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu