Mobil Uygulama

WhatsApp’a Yeni Bir Güncelleme Geliyor

WhatsApp, Windows Phone cihazlar için yeni bir güncelleme getiriyor. Bu güncellemeye göre; eğer listenizde bulunan bir kişi telefon numarasını değiştirdiyse size bildirim gelecek.

Windows Phone veya Windows 10 Mobile kullanıcıları için oldukça önemli olan bu özellik ile telefon numaranızın değiştiğini haber verebileceksiniz. Telefon numarasının değişmesiyle telefon numarasına bağlı çalışan WhatsApp’i kullanmak adeta bir çile haline geliyor diyebiliriz. Telefon numarası bildirilme özelliği ile WhatsApp listenizdeki tüm kişilere otomatik olarak uyarı gönderebileceksiniz.

Bu özellik kullanılırken istenmeyen kişilere yeni numara uyarısının gönderilmemesi de sağlanıyor. Eğer yeni özelliği aktive etmek istiyorsanız karşınıza 3 farklı seçenek gelecek. Bu seçeneklerin ilkini seçtiğiniz durumda tüm kişi listenize yeni numaranız gönderilecek. Diğer bir seçenek ise; sadece konuşma penceresine sahip olduğunuz kişilere yeni numaranızın gönderilmesidir. Ancak konuşma listenizde olmayan ve numaranızı göndermek istediğiniz kişiler varsa yapmanız gereken o kişilere manuel olarak mesaj atmaktır. Üçüncü ve son seçenek de; hiçbir kişiye yeni numaranızın gönderilmemesidir.

Beta aşamasında olan ve sadece Windows Phone veya Windows 10 Mobile kullanıcıları için sunulan bu özellik, bir süre sonra Android ve iOS işletim sistemlerine sahip olan cihazlarda da kullanılabilecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu