swarm

Herhangi bir nedenle Swarm hesabı silme işlemini gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Böyle bir durumda neler yapmanız gerektiğini aşağıdaki başlıktan öğrenebilirsiniz.

Swarm Nasıl Kapatılır?

Swarm silme işlemini gerçekleştirmek istiyorsanız öncelikle konu üzerinde düşünmenizi öneririz. Çünkü; Swarm kapatma işleminden sonra bugüne kadar yaptığınız tüm check-inler silinecektir. Bunun yanında, keşfettiğiniz mekanlara ve bıraktığınız tavsiyelere tekrar ulaşabilmeniz mümkün olmayacaktır. Ayrıca Swarm hesabı nasıl kapatılır işlemini mobil cihazların hiçbirisinden yapmanız mümkün değildir. Bu yüzden web tarayıcınızı kullanmanız gerektiğini unutmayınız. Swarm hesabı silmek için yapmanız gerekenler şunlardır;

  1. Yapmanız gereken ilk işlem; tarayıcınızdan Foursquare web sitesini açmaktır.
  2. Ardından “Giriş Yap” sekmesine tıklayınız.
  3. Ardından eğer E-Mail’iniz ile kaydolduysanız; E-Mail ve şifrenizle birlikte giriş yapınız. Ancak telefon numaranız ile kaydolduysanız telefon numaranızla ve şifrenizle giriş yapmanız gerecektir.
  4. Ardından içeriğimizin sonunda size vereceğimiz bağlantı sekmesine tıklamanız gerekmektedir.
  5. İngilizce dil seçeneğiyle karşınıza gelecek olan sayfada ilk yapmanız gereken; “Swarm ve Foursquare’dan neden ayrılıyorsunuz” sorusunu cevaplamaktır. Cevaplamanız gereken sorular şunlardır;
    1. Yararlı görünmüyor
    2. Foursquare’dan çok fazla E-Mail alıyorum
    3. Bir gizlilik endişem var
    4. Diğer
  6. Bu seçeneklerden size uygun olanını seçerek “Delete Account” butonuna tıklayınız.

Bu butona tıkladıktan sonra hem Foursquare hem de Swarm hesabı silme işlemini sonlandırmış olacaksınız. Swarm’a tekrar dönmek istediğiniz durumda yeniden bir hesap oluşturmanız gerekecektir. Swarm hesabını dondurmak isterseniz böyle bir seçeneğinizin olmadığını belirtmek isteriz. Yani sadece tamamen silme seçeneğine sahipsiniz. Bu yüzden hesabınızı silerken iki kere düşünmenizi öneririz.

Swarm Hesabı Silme Linki İçin TIKLAYINIZ!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen adınızı buraya girin