Sosyal Medya

Twitter Panelinde Yeni Kontrol Seçenekleri

Twitter’ın blogundan duyurduğu, kontrol paneline eklenen yeni özelliklerle hesabınızdaki oturum açma hareketlerini detaylı olarak görebiliyorsunuz. 3 ana başlık altında toplanan tablolarda, Twitter hesabınızın ne zaman açıldığını, Twitter’ı kullandığınız cihazlarınızı ve twitter hesabınızla yaptığınız tüm oturum açma işlemlerinin kayıtlarını görebilirsiniz.

twitter logoAyrıca diğer bilgiler başlığı altında tüm tweet arşivinizi indirebilir, hesabınıza erişim izni verdiğiniz uygulamaların ve engellediğiniz kullanıcıların listesine erişebilirsiniz.

twitter dashboard 1

Twitter’ın blogundan duyurduğu, kontrol paneline eklenen yeni özelliklerle hesabınızdaki oturum açma hareketlerini detaylı olarak görebiliyorsunuz.

3 ana başlık altında toplanan tablolarda, Twitter hesabınızın ne zaman açıldığını, Twitter’ı kullandığınız cihazlarınızı ve twitter hesabınızla yaptığınız tüm oturum açma işlemlerinin kayıtlarını görebilirsiniz.

Ayrıca diğer bilgiler başlığı altında tüm tweet arşivinizi indirebilir, hesabınıza erişim izni verdiğiniz uygulamaların ve engellediğiniz kullanıcıların listesine erişebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu