Sosyal Medya

Twitter Artık Popüler Makaleleri Görüntüleyecek

Platformu yeni ve sistemden çıkan kullanıcılar için daha iyi hale getirme çabası içinde olan Twitter, akışınızdaki kişilerin bahsettiği popüler makalelerin görüntülenmesini sağlayan yeni bir özellik sunuyor.

BuzzFeed News, Twitter’ın mobil uygulamasında bulunan Keşfet sekmesindeki “Popüler Makaleler” başlığı altında makalelere olan bağlantıları keşfetti. Ağınızın ilgisini çeken makalelere ek olarak, bölgenizdeki kullanıcılar arasında popüler olan makaleleri de görürsünüz.

Twitter, özelliğin Android ve iOS’a yayıldığını doğruladı ancak akışınızda görmeniz biraz zaman alabilir. BuzzFeed’in belirttiği gibi, Popüler Makaleler, ağınızdaki sıcak haberlerle olan bağlantıları bir bülten haline getiren Nuzzel‘a benziyor.

Bu özellik, çok fazla tweet atmayan ancak herkesin neler yaptığını görmek ve haberleri takip etmek için Twitter‘ı kullanan kullanıcılar için oldukça kullanışlı olacağa benziyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar Popüler Makaleler’i açacak ve gereksiz gördüğü hiçbir şey okumak zorunda kalmayacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu