Sosyal Medya

Tumblr Hesap Silme

 

Tumblr hesap silme işlemini yapmadan önce bilinmesi gereken bazı noktalar vardır. Bu noktaların en önemlisi Tumblr hesabını tamamen silecek olmanızdır yani geçici bir süre dondurma gibi bir durum söz konusu değildir. Bu yüzden hesabınızda bulunan tüm resimler, temalar, beğeniler, iletiler, mesajlar ve bloglar geri döndürülemeyecek biçimde silinecektir. Bu işlemi yapmadan önce dosyalarınızı ve yazılarınızı yedeklemenizi öneririz. Ayrıca tüm takip ettiğiniz hesaplarla ve sizi takip edenlerle olan iletişiminiz kopacaktır. Bunların yanında sildiğiniz blog bağlantısı başka kullanıcılar tarafından kullanılabilir hale gelecektir. Fakat hesabınızı sildikten sonra aynı hesapla yeni bir hesap açma şansına sahipsiniz.

Tumblr Hesabı Nasıl Silinir?

Bu işlemi yaparken aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamalısınız.

  1. Tumblr hesabı nasıl silinir sorusunun cevabı için yazının sonunda size bir link sunacağız. Bu linke tıklayarak doğrudan hesap silme sayfasına erişim sağlayabileceksiniz.
  2. Açılacak olan sayfada ilk yapmanız gereken E-Postanızı girerek “Sonraki” butonuna tıklamaktır.
  3. Ardından Tumblr hesap şifrenizi girerek, “Oturum Aç” butonuna tıklayınız.
  4. Yönlendirildiğiniz ekranda “Bir dur bakalım” başlığının altındaki uyarıları okuyunuz. Hala hesabınızı silmek istiyorsanız E-Posta ve şifrenizi tekrar giriniz. Ardından “Her şeyi sil” sekmesine tıklayınız. Fakat Tumblr şifrenizi silmek istemiyorsanız “Vazgeç” butonuna tıklamanız gerekir.
  5. Daha sonra gelecek olan ekranda “Her şey bitti gitti” uyarısıyla karşılaşacaksınız. Böylece Tumblr hesap silme işlemini tamamlamış olacaksınız. Eğer böyle bir sayfayla karşılaşmadıysanız bir şeyleri yanlış yapmışsınız demektir. Bu nedenle hesap silme işlemine yeniden başlayınız. Ayrıca “Yeniden Oturum Aç” sekmesine tıklayarak eğer farklı bir hesabınız varsa giriş yapabilirsiniz.

Tumblr hesabınızı mobil uygulama üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün değildir. Ancak mobil cihazınızın tarayıcı sayfasından aynı adımları uygulayarak hesabınızı silebilirsiniz.

Tumblr Hesap Silme Linki İçin TIKLAYINIZ!

İlgili Makaleler

4 Yorum

Başa dön tuşu