Teknoloji

TikTok Shopify ile Yeni Ortaklığını Duyurdu!

TikTok ve Shopify, bir iş birliği içerisine girdiklerini duyurdu. Yaptıkları yeni ortaklık ile Shopify’ın 1 milyondan fazla satıcısının TikTok’un kitlesine ulaşmasını hedefliyor. Bu ortaklık ile diğer uygulama içi alışveriş özelliklerini de içerecek şekilde genişleyeceğini açıkladılar.

Bu yeni ortaklık ile Shopify satıcıları TikTok’taki pazarlama kampanyalarını doğrudan Shopify kontrol panelinden oluşturabilecek ve yürütebilecek. Böylece satıcılar, TikTok for Business hesapları oluşturarak Shopify’dan akış içi alışveriş yapılabilecek ve akışa video reklamları yerleştirebilecek. Satıcılar, kitlelerini cinsiyet, yaş, kullanıcı davranışı ve video kategorisine göre hedefleyebilecek ve kampanyanın zaman içindeki performansını izleyebilecek. Ayrıca ilk TikTok kampanyasına başlamaları için satıcılara 300 Dolar’lık bir reklam kredisi sunulacak.

TikTok bu ortaklığı şu şekilde duyurdu:

“Bugün, Shopify ile milyondan fazla tüccarın doğrudan TikTok’un son derece bağlı topluluğuna yönelik kampanyalar oluşturmasına ve yürütmesine yardımcı olarak küresel bir ortaklığı duyuruyoruz.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu