Teknoloji

Samsung Galaxy Note Fan Edition Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Samsung’un yenilenmiş Galaxy Note 7’si, Galaxy Note Fan Edition olarak 7 Temmuz‘da satışa sunulacak. Samsung, bazı cihazların aşırı ısınması ve patlaması üzerine Ekim ayında yaklaşık 3 milyon Galaxy Note 7’yi geri toplamıştı. Ve şimdi bu yeni cihazı yaratmak için bazı Galaxy Note 7 parçalarını yeniden kullandı.

Fan Edition donanımı orijinal Note 7 ile aynı olsa da Samsung, “çoklu güvenlik tasarımlarıyla zenginleştirilmiş” daha küçük bir 3200 mAh pil kullandığını açıkladı. Ayrıca şirket, Galaxy Note Fan Edition’daki yazılımı da güncelleştiriyor ve şirketin yeni dijital asistanı Bixby’yi çalıştırıyor. Samsung yalnızca 400.000 adet Galaxy Note Fan Edition cihazı üretti ve bu ürünler başlangıçta Güney Kore pazarında satışa sunulacak. Daha sonra hangi pazarlara sunulacağına karar verilecek.

Söylentilere göre, Samsung yeni Galaxy Note 8‘i Ağustos ayında duyuracak, bu nedenle birçok insan bu Fan Edition’ı atlayacak ve Note 8’i bekleyecek. Bunun bilincinde olan şirket, Galaxy Note 7 FE’nin satış rakamını düşük tutacak.

Galaxy Note Fan Edition fiyatı 699.600 Won (611 Dolar). Mavi Mercan, Altın Platin, Titanyum Gümüş ve Siyah Oniks renk seçenekleriyle 7 Temmuz’dan itibaren her renge uygun bir kılıf hediyesiyle satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu