İnternet Dünyası

Mozilla’nın Yeni Aracı: Send

Mozilla‘nın açık kaynak kodlu Firefox tarayıcısını oluşturma çalışmalarının bir kısmı, yeni özelliklerin denenmesini içeriyor. Mozilla’nın yeni aracı, kendiliğinden yok olan 1GB dosyaları ücretsiz olarak göndermenize izin verir.

Mozilla, Firefox’un gerisindeki kişilerin popüler açık kaynaklı tarayıcı için bir dizi yeni araç ve özellik denediklerini açıkladı. Buna, boyutu 1 GB’a kadar olan ve kendini imha eden dosyaları paylaşmak için ücretsiz çapraz tarayıcı web uygulaması olan “Send” de dahildir.

Modern herhangi bir tarayıcıyı bu sayfaya yönlendirmeniz ve oraya bir dosya bırakmanız yeterlidir. Daha sonra bağlantı göndererek herkesle paylaşabilirsiniz. Mozilla, istemci tarafında tamamen özel ve şifrelenmiş (kuruluşun içeriği görüntüleyemediği anlamına geliyor) olduğunu söylüyor. Ayrıca bağlantı sadece tek bir indirme veya 24 saate kadar (hangisi daha erken gerçekleşirse) çalışacaktır.

Send, başkalarının sizinle paylaştığı aynı bağlantıyla ona erişebileceğinden endişe duymadan, bir dosyayı güvenli bir şekilde paylaşmanız gerektiğinde mükemmel bir seçimdir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu