Sosyal Medya

Instagram Artık Android’de Çevrimdışı Çalışıyor

Facebook F8 konferansında, Instagram‘a, Android uygulaması için çevrimdışı destek eklendiğini açıkladı; bu nedenle bağlantı olmadan da mesaj gönderebilir ve oluşturabilirsiniz.

Sistem şöyle işleyecek; telefonunuzun Wi-Fi’a bağlıyken veya mobil veriniz açıkken indirdiği tüm yayınlara yorum yapabilecek, beğenebilecek ve kaydedebileceksiniz. Ayrıca yayınlar oluşturabilir ve taslaklar kaydedebilirsiniz. Çevrimiçi olduğunuzda, işlemleriniz uygulamanın sunucularına yönlendirilir.

Ayrıca daha önce yüklediğiniz içerikleri (daha önce ziyaret edilen profiller ve Keşfet sekmesindeki yayınlar) görebilirsiniz. Bu, mobil bağlantıların sorunlu olduğu ülkelerde Instagram‘ı kullanılabilir hale getirecek. Hikayeleri kullanabilmek için çevrimdışı olup olmadığını görmek ilginç olacak. Şu anda Instagram’ın 600 milyondan fazla kullanıcısı var ve bunların yaklaşık 200 milyonu mesajlaşma özelliğini kullanıyor.

Instagram ayrıca son zamanlarda selfie çıkartmaları ve kaydedilmiş yayınlarınızı koleksiyonlar şeklinde gruplamanıza izin veren, daha kullanışlı bir etiket de dahil olmak üzere birkaç yeni özellik ekledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu