Bizden Haberler

Hoşgeldin Sanita

Başta İstanbul olmak üzere Almanya ve tüm Avrupa ülkerine hizmet sağlamakta olan Sanita Sağlık Grubu, ağız ve diş sağlığında öncü diş hastanelerinden biridir. Yaklaşık 60 çalışanıyla İstanbul’da Kadıköy ve 7/24 hizmet sağladığı Şişli şubesiyle yılda binlerce hastaya hizmet sağlamaktadır. Yakın zamanda da 3. diş hastanesini İzmir’de açmayı planlayan Sanita, diş sağlığı farkındalığı yaratmak için çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.

Diş sağlık turizmi açısında ülkemizde büyük bir öncülük sağlamış olan Sanita Sağlık Grubu bu alanda Uluslararası Yeterlilik Belgesi alan sayılı sağlık kuruluşların başında gelmektedir. Bununla birlikte Bilgi Güvenliği ve Iso Belgelerine de sahiptir.

Sanita Sağlık Grubu, implant, gülüş estetiği ve ortodonti tedavileri başta olmak üzere ağız ve diş sağlığı alanında bir çok alanda hizmet sağlamaktadır. Cerrahi diş tedavileri, diş beyazlatma, çocuk diş sağlığı (pedodonti), robotik implant, genel anestezi altında diş tedavisi, ağız içi kanserleri ve diş estetiği ile 7/24 hizmet sağlamaktadır.

egegen olarak, yeni bir web site arayüzü yaptığımız Sanita Sağlık Grubunu, geniş bir müşteri kitlesine ulaştırmayı hedeflemekteyiz. egegen dijital platformda, başta implant tedavisi, gülüş estetiği ve ortodonti gibi tedavilerde hizmet sağlayan Sanita Diş Hastaneleri ile birlikte güzel ve yaratıcı işler çıkartmaya devam edeceğiz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu